Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mar 2017 - Anul XXII, nr. 58 (6474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ

CAR Învăţământ Fălticeni a înregistrat o creştere a activelor totale şi a numărului de membri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Ajutor Reciproc Învăţământ Fălticeni a organizat duminica trecută  Conferinţa Anuală în care s-a analizat activitatea din ultimul an, printre concluziile trase fiind că 2016 a adus o creştere a numărului de membri, dar şi a activelor totale. De altfel, conducerea CAR a concluzionat că 2016 a reprezentat cea mai bună perioadă de activitate profesională, obţinându-se cele mai bune rezultate economico-financiare.

În cifre, în 2016, CAR Învăţământ Fălticeni a înregistrat 2.503 noi membri, ajungând la finele lui 2016 la un total de 20.736 de membri, în creştere cu 13,7% faţă de anul precedent.

În anul 2016, activele totale au crescut cu peste 20 de milioane de lei, ajungând la un total de 83.541.749 de lei. În procente, creşterea din 2016, faţă de 2015, este de peste 32%.

„Putem afirma fără să greşim că bonificarea fondurilor membrilor CAR este peste media dobânzilor practicate la depozite de către alte instituţii financiare, fapt ce a susţinut ca an de an fondurile să fie protejate împotriva inflaţiei, iar membrii CAR să fie consecvenţi în constituirea prin acumulări lunare sau ocazionale a acestor fonduri”, a declarat Antoneta Lionte, directorul economic al CAR Învăţământ Fălticeni.

În contextul fraudelor apărute recent la o casă de ajutor reciproc a pensionarilor, imputate unor casieri de teren, CAR învăţământ Fălticeni a implementat mai multe măsuri de siguranţă. Printre altele, persoanele care ocupă un post de casier sau de operator ghişeu sunt angajate doar după ce depun drept garanţie un bun imobil, casă sau apartament, sub un contract notarial, pentru eventuale prejudicii pe care le-ar putea aduce CAR-ului prin natura atribuţiilor de serviciu. De asemenea, toate operaţiunile cu bani se fac doar în agenţii şi sunt monitorizate audio-video.
CAR Învăţământ Fălticeni este cel mai mare CAR din judeţul Suceava şi este afiliat la Uniunea Naţională a Caselor de Ajutor Reciproc din România.
CAR Învăţământ Fălticeni acordă împrumuturi rapide de până la 50.000 de lei, pentru o perioadă de până la şase ani, cu posibilitatea de a se depăşi această sumă, cu garanţii suplimentare şi în funcţie de capacitatea de rambursare a împrumutului.
Pot beneficia de împrumuturi toate persoanele salariate (bugetari şi mediul privat) sau care realizează venituri de natură salarială sau din pensii de minimum 500 de lei/lună, indiferent de domeniul de activitate.
Pe platforma onlinewww.car-invatamant.ropot fi găsite informaţii cu privire la tipurile de împrumut, dar şi cu privire la fonduri şi asistenţă socială. De asemenea, CAR-ul are şi un cont de Facebook cu informaţii. Există inclusiv un număr de telefon gratuit pentru informaţii – 0800.827227. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CAR Învăţământ Fălticeni a înregistrat o creştere a activelor totale şi a numărului de membri.
 Vizualizări articol: 2788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CAR Învăţământ Fălticeni a înregistrat o creştere a activelor totale şi a numărului de membri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei