Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 mar 2017 - Anul XXII, nr. 58 (6474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosare penale

Aflaţi la volan fără permis de conducere, doi bărbaţi au produs accidente, unul dintre ei fugind de la locul faptei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi aflaţi la volan au fost protagoniştii unor accidente rutiere, după ce s-au aventurat să conducă autovehicule fără a avea permise de conducere. Unul dintre ei a fugit de la locul accidentului, iar celălalt şofer, care mirosea a alcool, nu a putut fi testat din cauza stării în care se afla.

Primul  accident a avut loc duminică seara, în jurul orei 19.20, în comuna Pârteştii de Jos. În timp ce se afla la volanul unui autovehicul marca Ford Tranzit, Florin P., de 38 de ani, din comună, a lovit un autoturism marca Seat, care staţiona în faţa unui magazin. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gura Humorului au demarat cercetările la faţa locului şi în urma verificărilor în bazele de date au stabilit că autorul accidentului nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto. Întrucât cel aflat la volan mirosea a alcool, oamenii legii au încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, însă nu au reuşit din cauza stării în care se afla bărbatul. Acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

O oră mai târziu, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată despre faptul că pe o stradă din oraş un şofer a intrat cu maşina într-un gard, după care a fugit de la faţa locului. Pe strada Dobrogeanu Gherea din municipiu a fost identificat un autoturism Fiat Bravo intrat în coliziune cu un gard, iar în interiorul torpedoului maşinii poliţiştii au găsit certificatul de înmatriculare al autoturismului şi cartea de identitate pe numele lui Florin F., un tânăr de 20 de ani, din comuna Arbore. Tânărul a fost găsit de poliţişti şi le-a declarat acestora că a fugit pentru că s-a speriat. Verificările făcute în bazele de date au dus la constatarea faptului că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii  de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aflaţi la volan fără permis de conducere, doi bărbaţi au produs accidente, unul dintre ei fugind de la locul faptei.
 Vizualizări articol: 3059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aflaţi la volan fără permis de conducere, doi bărbaţi au produs accidente, unul dintre ei fugind de la locul faptei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei