Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mar 2017 - Anul XXII, nr. 57 (6473)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Şofer prins de două ori, în interval de 10 minute, cu viteze de 127 şi 110 km pe oră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un vitezoman perseverent a fost depistat de poliţiştii suceveni circulând cu viteze mult peste limita legală, într-un interval de doar 10 minute. După ce a fost prins circulând cu o viteză de aproape 130 de km pe oră la Horodnic, incident în urma căruia poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, tânărul a fost detectat după aproximativ 10 minute circulând prin satul Clit, de această dată cu 110 km pe oră.

Incidentul a fost semnalat de poliţişti în cadrul unei acţiuni pentru combaterea excesului de viteză şi consumului de băuturi alcoolice, desfăşurată pe 9 martie, în judeţ.

La acţiune au participat poliţiştii rutieri din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, sprijiniţi de agenţii de ordine publică din cadrul secţiilor de poliţie care au sarcini pe linie rutieră. În timpul acţiunii au fost folosite aparate radar montate în cascadă, a căror eficienţă a dus la depistarea unui caz în care perseverenţa în depăşirea vitezei legale a celui aflat la volan a fost sancţionată prompt de poliţişti.

Cel care a ieşit din tiparele unui simplu şofer grăbit a fost un tânăr de 21 de ani, din judeţul Neamţ, care circula pe DN 2E, prin comuna  Horodnic de Sus, dinspre Vicovu de Jos spre Solca. El a fost depistat de un echipaj radar circulând cu o viteză de 127 de km pe oră prin localitatea Horodnic de Sus. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, i-au reţinut permisul de conducere şi i-au dat o dovadă de circulaţie provizorie, cu care acesta a plecat mai departe la drum. Nu a apucat să parcurgă o distanţă prea mare, pentru că pe acelaşi DN 2E, în satul Clit, acesta a fost prins circulând cu viteza de 110 km pe oră. De această dată poliţiştii l-au sancţionat contravenţional şi i-au reţinut şi dovada de circulaţie provizorie. Astfel, în interval de doar 10 minute, tânărul vitezoman a reuşit să îşi piardă de două ori dreptul de a conduce maşina, acumulând două sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea cu mai mult de dublul vitezei legale în localitate.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, un bărbat de 29 de ani, din judeţul Iaşi, a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce circula pe DN 2H, prin comuna Vicovu de Jos, cu viteza de 110 kilometri pe oră. El a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere. În timpul aceleiaşi acţiuni au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.430 de lei, din care 56 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost reţinute şase permise de conducere, din care patru pentru viteză, şi au fost retrase şase certificate de înmatriculare, fiind constatate în acelaşi timp patru infracţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer prins de două ori, în interval de 10 minute, cu viteze de 127 şi 110 km pe oră.
 Vizualizări articol: 6448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şofer prins de două ori, în interval de 10 minute, cu viteze de 127 şi 110 km pe oră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei