Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 mar 2017 - Anul XXII, nr. 57 (6473)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Percheziţii la indivizi care deţineau arme letale, confecţionate artizanal sau cu glonţ pe ţeavă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de la Serviciul Arme din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au efectuat la finele săptămânii trecute percheziţii la domiciliile a doi bărbaţi despre care au adunat date că deţin ilegal arme letale. O percheziţie a fost în comuna Suceviţa, la Voievodeasa, şi una la Bilca. De la cele două domicilii vizate au fost confiscate patru arme letale, zeci de cartuşe, arme albe şi alte accesorii pentru arme de foc. 

Într-un prim caz, sâmbătă, 11 martie, în baza unui mandat emis de Judecătoria Rădăuţi, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Suceava au descins la casa unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din Voievodeasa, de la care au ridicat două arme letale, confecţionate artizanal, cu ţevi originale, ambele cu lunete. Poliţiştii au mai găsit la acelaşi domiciliu 37 de cartuşe de diverse calibre, 10 dispozitive de prindere a lunetei, alte două lunete, precum şi mai multe piese de armă.

Pe numele bărbatului în vârstă de 45 de ani a fost deschis dosar penal pentru infracţiunea de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar acesta a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul poliţiei judeţene.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, pentru stabilirea tuturor măsurilor legale care se impun. 

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au obţinut date şi informaţii cu privire la faptul că un bărbat de 67 de ani şi fiul său de 32 de ani, ambii din Bilca, deţin ilegal o armă de vânătoare şi un pistol cu glonţ, pentru care caută muniţie.

Şi în acest caz s-a obţinut mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa suspectă.

În bucătăria locuinţei poliţiştii au găsit cele două arme despre care aveau date. Ce frapează în acest caz este că ambele arme erau încărcate, cu cartuş pe ţeavă, şi erau puse la vedere, după uşa unei camere. Asta în condiţiile în care bărbatul în vârstă de 67 de ani are o familie foarte numeroasă, cu opt copii, din care o parte locuiesc în casă.

Faţă de cei doi, tată şi fiu, procurorul de caz a dispus cercetarea sub control judiciar pentru cel puţin următoarele 60 de zile. 

Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii la indivizi care deţineau arme letale, confecţionate artizanal sau cu glonţ pe ţeavă.
 Vizualizări articol: 3335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziţii la indivizi care deţineau arme letale, confecţionate artizanal sau cu glonţ pe ţeavă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei