Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mar 2017 - Anul XXII, nr. 56 (6472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Realitatea tristă

Șosele împânzite de şoferi inconştienţi care îşi bat joc de orice regulă rutieră şi de bun-simţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deplasarea pe şoselele judeţului, mai ales pe timp de noapte, se dovedeşte a fi din ce în ce mai des riscantă. În seara zilei de joi, 9 martie, când un şofer băut s-a izbit în două maşini care circulau regulamentar, la Milişăuţi (accident detaliat într-un alt articol din cotidianul nostru de astăzi), poliţiştii rutieri au mai depistat în trafic alţi trei şoferi care se aflau sub influenţa alcoolului. În cazul a doi dintre ei, alcoolul a fost doar una din problemele depistate atunci când au fost traşi pe dreapta. Un alt treilea şofer era în stare de ebrietate atât de avansată încât s-a izbit cu maşina într-un gard.

 

Beat, conducea o maşină cu ITP expirat şi fără asigurare

Într-un prim caz, joi, în jurul orei 17.40, un echipaj rutier de la Poliţia oraşului Vicovu de Sus, aflat în supravegherea traficului pe Calea Bucovinei, în localitate, a oprit pentru control un Opel Astra. La volan a fost identificat Vasile Băltuţă, în vârstă de 44 de ani, din Bilca, care a fost verificat cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 0,48 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Surprizele neplăcută nu s-au oprit aici. Cu ocazia verificărilor efectuate asupra documentelor autoturismului s-a constatat faptul că asigurarea obligatorie a maşinii este expirată. În aceste condiţii, poliţiştii au aplicat o amendă de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară au fost reţinute certificatul şi plăcuţele de înmatriculare ale maşinii.

Totodată, s-a constatat faptul că autoturismul avea I.T.P. expirat, ceea  ce i-a adus bărbatului încă o amendă de 1.300 de lei.

 

Prins băut la volan, deşi avea permisul suspendat tot pentru alcool

Puţin mai târziu, la ora 20.30, un echipaj al Serviciului Rutier aflat în control la Rădăuţi a oprit, pe strada Iacob Zadik, un autoturism VW la volanul căruia a fost identificat Florin Codru, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Rădăuţi. În urma verificării cu etilotestul, a rezultat că şoferul avea o concentraţie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După verificarea în baza de date s-a constatat că bărbatul avea şi permisul de conducere reţinut, pentru comiterea unei infracţiuni la regimul rutier, fără drept de a conduce. Bărbatul avea dosar penal tot pentru conducere sub influenţa alcoolului, însă asta nu l-a oprit să conducă din nou. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul în timp ce exercitarea dreptului de a conduce era suspendată 

 

Un şofer cu alcoolemie foarte mare a intrat în poarta unei gospodării

Al treilea caz a fost înregistrat în jurul orei 21.45, la Fântânele, unde un şofer aflat în stare avansată de ebrietate s-a izbit cu maşina într-un gard. La acea oră, poliţiştii de a Secţia Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 că un VW Golf 3, al cărui şofer este băut, a intrat în poarta unei locuinţe, pe DC 68, din direcţia sat Fântânele spre satul Poieni. 

La faţa locului a fost identificat Eugen Trifu, în vârstă de 40 de ani, din Fântânele, care avea o alcoolemie imensă: 1,25 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat ulterior şi probe biologice, în mod normal concentraţia în sânge urmând a se cifra în jurul valorii de 2,5 la mie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șosele împânzite de şoferi inconştienţi care îşi bat joc de orice regulă rutieră şi de bun-simţ.
 Vizualizări articol: 5263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șosele împânzite de şoferi inconştienţi care îşi bat joc de orice regulă rutieră şi de bun-simţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei