Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mar 2017 - Anul XXII, nr. 56 (6472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administraţie

Mirela Adomnicăi va fi învestită astăzi în funcţia de prefect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ceremonia de învestire în funcţie a noului prefect al judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, va avea loc astăzi, de la ora 12:00, în sala Ștefan cel Mare din incinta Palatului Administrativ. Instalarea în funcţie a noului prefect şi depunerea jurământului de către Mirela Adomnicăi se va desfăşura în prezenţa directorului general al Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Iulian Gheorghe. Mirela Adomnicăi a fost numită prefect al judeţului Suceava printr-o hotărâre de Guvern emisă în data de miercuri, 8 martie 2017. Adomnicăi este prima femeie care ocupă postul de prefect de Suceava. Tot miercuri, Guvernul României l-a demis din funcţia de prefect pe Constantin Harasim, acesta urmând să se întoarcă la Garda de Mediu Suceava. Constantin Harasim a preluat conducerea Prefecturii Suceava în luna martie 2015, anterior el mai ocupând postul de subprefect, din mai 2012 şi până în martie 2014. Ulterior, el a fost numit din nou în postul de subprefect în luna martie 2015, iar la scurt timp de la această decizie a fost avansat în postul de prefect al judeţului Suceava.

Mirela Adomnicăi este licenţiată în ştiinţe juridice, absolvind cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, şi are două masterate în management politic şi administraţie publică. Mirela Adomnicăi a mai deţinut funcţia de deputat din partea PSD Suceava, fiind aleasă în legislatura 2004 - 2008. Anterior acestei perioade, între anii 2003 şi 2004, a ocupat postul de director executiv al Agenţiei Teritoriale a Taberelor şi Turismului Școlar Suceava. După încheierea mandatului de parlamentar, Mirela Adomnicăi a preluat, din 2009 şi până în 2010, funcţia de director executiv al Casei Judeţene de Pensii Suceava, după care, din 2010 şi până în februarie 2013, a ocupat postul de director executiv adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava. Apoi, din 2013 şi până în prezent, Mirela Adomnicăi a ocupat funcţia de director al acestei instituţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela Adomnicăi va fi învestită astăzi în funcţia de prefect.
 Vizualizări articol: 2759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mirela Adomnicăi va fi învestită astăzi în funcţia de prefect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei