Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 mar 2017 - Anul XXII, nr. 56 (6472)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ediţia a II-a

Concurs de creaţie vestimentară, la Liceul Tehnologic Dumbrăveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni a organizat joi, 9 martie, a II-a ediţie a Concursului de creaţie vestimentară „Stil şi eleganţă”, competiţie dedicată elevilor din învăţământul profesional şi tehnic din domeniul Industria textilă şi pielărie.

Elevi ai Gimnaziului „Adrian Păunescu" Copăceni, Republica Moldova, ai Liceului Tehnologic „Vasile Gherasim” din Marginea şi ai instituţiei gazdă şi-au pus în valoare creativitatea şi simţul practic, prin utilizarea diverselor tehnici şi operaţii de lucru la realizarea produselor de îmbrăcăminte.

Directorul Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, prof. Mihaela Apetrei, a menţionat că doreşte ca prin această activitate să promoveze competenţele creatoare ale elevilor, să încurajeze exemplele de bună practică şi să-i apropie pe elevii de aceeaşi vârstă, prin valori comune. „Vreau să-i felicit pe domnul prof. Neculai Ovidiu Spiridon şi pe doamnele Şorodoc Rica şi Lăcătuş Loredana pentru această minunată idee”, a mai completat Apetrei.

Juriul format din Ioan Pavăl, primarul comunei Dumbrăveni, Aspazia Vasiliu, maistru instructor pensionar, directoarea prof. Mihaela Apetrei şi directorul adjunct prof. Adina Duceac a decis ca premiul I să fie câştigat de Victoria Rusu, de la Gimnaziul "Adrian Păunescu" Copăceni, prof. îndrumător Maria Bajura.

Premiul al II-lea a fost adjudecat de Ioana Alexandra Belciug, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, prof. îndrumător Loredana  Lăcătuş, iar cu premiul al III-lea a fost recompensată Mărioara Pîslariu, de la Liceul Tehnologic „Vasile Gherasim” din Marginea, coordonată de prof. Carmen Cîmpan.

Cu menţiuni au fost premiaţi următoarele concurente: Gica Bîrzu, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni (prof. Rica Șorodoc), Andreea Balan, de la Liceul Tehnologic „Vasile Gherasim” Marginea (prof.  Carmen Cîmpan), Ancuţa Antimie, de la Liceul Tehnologic „Vasile Gherasim” Marginea (prof. Carmen Cîmpan).

Preşedinta juriului, directorul adjunct prof. Adina Duceac, a declarat că „iniţiativa cadrelor didactice de la Dumbrăveni este de lăudat. Este primul concurs de acest gen organizat în judeţul nostru, care este la ediţia a II-a. Vreau să felicit atât organizatorii, cât şi participanţii. Vă doresc mult succes în activitatea dumneavoastră şi o primăvară frumoasă, plină de bucurii”.

La rândul său, prof. Neculai Ovidiu Spiridon a menţionat: „Vreau să mulţumesc sponsorilor noştri: SC General Dinamics SRL, Avon Cosmetics, Primăria comunei Dumbrăveni şi Asociaţiei de părinţi <În sprijinul educaţiei> a Liceului Tehnologic <Mihai Eminescu> Dumbrăveni care au făcut posibilă premierea concurenţilor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs de creaţie vestimentară, la Liceul Tehnologic Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 3335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concurs de creaţie vestimentară, la Liceul Tehnologic Dumbrăveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei