Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mar 2017 - Anul XXII, nr. 55 (6471)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava

Trei romi, prinşi de jandarmi în timp ce încercau să spargă o maşină de lux cu o piatră de bujie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri de etnie romă din Șcheia au fost prinşi, ieri, de doi jandarmi, în timp ce încercau să spargă un autoturism Volvo XC 90, folosindu-se de o piatră de bujie, cu care au lovit unul din geamurile laterale. Tentativa de furt a fost comisă în plină zi, în jurul orei 14.00, pe strada Narciselor din municipiul Suceava, în cartierul Zamca. Cei trei nu au ales orice maşină, ci un SUV nou, cu un preţ de piaţă de peste 50.000 de euro. 

Cei doi subofiţeri jandarmi, care erau în afara orelor de program, au observat comportamentul suspect al celor trei şi i-au monitorizat. 

„La un moment dat, cei trei tineri s-au apropiat de un autoturism de teren, iar unul dintre aceştia a aruncat cu un obiect în geamul din partea dreaptă – faţă, ulterior continuându-şi deplasarea. În scurt timp, cei trei au revenit la autovehicul, oprindu-se lângă acesta. Jandarmii au anunţat telefonic colegii aflaţi în serviciu şi i-au interceptat pe cei trei tineri”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Jandarmii au constatat că pe scaunul din partea dreaptă – faţă al autoturismului se aflau o poşetă şi o mapă cu documente.

Cei trei, doi minori în vârstă de 16 ani şi un tânăr de 19 ani, au fost predaţi Poliţiei Municipiului Suceava, unde cercetările au fost preluate de judiciariştii de la Biroul de Investigaţii Criminale. Cei trei provin din familii arhicunoscute poliţiştilor judiciarişti: Bozomală, Cuţitaru şi Ferariu, nume care, din păcate, dau fiori multor oameni din Șcheia, păgubiţi de-a lungul timpului de hoţi din aceste familii.

Spargerile de autoturisme prin metoda "piatră de bujie" constau în spargerea unui geam lateral cu o bucată de bujie, un material dur care distruge geamul fără a face prea mult zgomot.

Poliţia municipiului Suceava are înregistrate numeroase dosare penale privind spargeri de autoturisme în municipiul Suceava. Hoţii vizează de regulă maşini aflate în locuri mai retrase, pe străzi secundare, şi aproape întotdeauna sparg maşinile în care observă bunuri de valoare în interior.

O ultimă spargere de autoturism a fost sesizată chiar pe 8 martie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei romi, prinşi de jandarmi în timp ce încercau să spargă o maşină de lux cu o piatră de bujie.
 Vizualizări articol: 8919 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Trei romi, prinşi de jandarmi în timp ce încercau să spargă o maşină de lux cu o piatră de bujie3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei