Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mar 2017 - Anul XXII, nr. 53 (6469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colaborare

Prefecţii de Suceava şi Neamţ au stabilit măsuri comune pentru salubrizarea cursului râului Bistriţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Harasim a declarat că problema numărul unu o reprezintă ambalajele din plastic care sunt aruncate în albia râului şi care sunt antrenate de apă până la barajul de la Bicaz. „Ne-am întâlnit cu prefectul de Neamţ pentru a lua măsuri în vederea salubrizării cursului râului Bistriţa pe teritoriul celor două judeţe. Problema o reprezintă excesul de deşeuri de tip PET în albia râului Bistriţa care ajung într-un final în barajul de la Bicaz şi dau o notă proastă nu numai vizual, dar şi din punct de vedere al condiţiilor fizico-chimice ale apei pentru că aceste ambalaje nu sunt curate. Voi face traseul de la Vatra Dornei până la Broşteni să văd care este situaţia pe râul Bistriţa să văd starea de salubrizare mai ales în zona barajului de la Zugreni. Vom strânge PET-urile pentru a nu fi antrenate în barajul de la Bicaz”, a spus prefectul de Suceava.

Amintim că prefectul Harasim a numit prin ordin mai multe comisii interinstituţionale care vor verifica starea de salubrizare a localităţilor şi modul în care primăriile au efectuat curăţenia de primăvară. Comisiile au în componenţă reprezentanţi ai Prefecturii, ai Sistemului de Gospodărire a Apelor, ai Gărzii Forestiere, ai Gărzii de Mediu şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Aceste comisii vor verifica în principal existenţa depozitelor de deşeuri şi de material lemnos pe malurile şi în albiile cursurilor de apă, precum şi în secţiunile de scurgere ale podurilor şi podeţelor. Harasim a avertizat că în cazul depistării unor nereguli, vor fi dispuse măsuri şi se vor stabili responsabilităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefecţii de Suceava şi Neamţ au stabilit măsuri comune pentru salubrizarea cursului râului Bistriţa.
 Vizualizări articol: 1918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefecţii de Suceava şi Neamţ au stabilit măsuri comune pentru salubrizarea cursului râului Bistriţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei