Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mar 2017 - Anul XXII, nr. 53 (6469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Succes

Oferta turistică a Bucovinei, promovată în premieră la Târgul de Turism din Budapesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oferta turistică a Bucovinei a fost promovată în premieră la Târgul de Turism “Utazas 2017″ din Budapesta – Ungaria, care s-a desfăşurat în perioada 2-5 martie, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Consiliul Judeţean Suceava a participat în cadrul standului României, organizat de Ministerul Turismului, alături de alţi 31 de expozanţi, reprezentând agenţii de incoming, destinaţii turistice şi prestatori de servicii turistice, consilii judeţene şi primării.

”Tradiţiile şi meşteşugurile zonei noastre au fost promovate prin prezenţa în cadrul Târgului a unui meşter popular din Bucovina, care a oferit demonstraţii de pictură icoane şi ouă”, a spus Flutur. Au fost prezentate programele turistice ”Paştele în Bucovina”, ”Hora Bucovinei”, ”Întâlniri Bucovinene” şi ”Vacanţe în Bucovina”. Flutur a subliniat că special pentru acest eveniment a fost prezentată broşura ”Mănăstirile din Bucovina” în limba maghiară.

Circuitele de turism activ au fost evidenţiate prin intermediul hărţilor turistice, broşurilor de prezentare a staţiunilor turistice Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului. ”Pentru atragerea spre Bucovina a turiştilor maghiari care vizitează Transilvania urmează a fi identificate circuite turistice care să pună în evidenţă cele două destinaţii. Cei care au vizitat standul nostru s-au arătat foarte interesaţi de programele promovate de Consiliul Judeţean Suceava, de monumentele UNESCO, de infrastructura pentru tratament şi recreere (domeniile schiabile şi balneare), precum şi de tradiţiile, meşteşugurile şi gastronomia zonei”, a conchis Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta turistică a Bucovinei, promovată în premieră la Târgul de Turism din Budapesta.
 Vizualizări articol: 1412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Oferta turistică a Bucovinei, promovată în premieră la Târgul de Turism din Budapesta1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei