Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mar 2017 - Anul XXII, nr. 53 (6469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Maricela Cobuz: Organizaţia de femei din PSD este una dintre cele mai importante structuri din partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz consideră că femeile social-democrate reprezintă o forţă politică şi vocea electoratului feminin. Maricela Cobuz a susţinut ieri o declaraţie politică în plenul Camerei Deputaţilor cu privire la forţa politică pe care o reprezintă Organizaţia Femeilor Social Democrate, precizând că aceasta şi-a adus o contribuţie importantă la rezultatele obţinute de PSD în alegerile de anul trecut. „Împreună suntem una dintre cele mai importante structuri organizatorice ale PSD. Suntem o forţă politică, o voce a electoratului feminin. Am contribuit în anul 2016 la toate luptele importante duse de organizaţia PSD, iar victoriile istorice obţinute ni se datorează şi nouă. Suntem o parte vitală a PSD, partid care munceşte, care-şi asumă eforturi uriaşe, care obţine întotdeauna rezultate”, a spus deputatul PSD de Suceava.

Maricela Cobuz a spus că îşi propune ca în calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a femeilor social-democrate, dar şi de parlamentar, să transforme OFSD într-o forţă care va schimba condiţiile de viaţă şi de muncă ale femeilor. „Sunt paşi importanţi pe care societatea românească trebuie să-i facă pentru ca <Femeia în România> să aibă drepturi depline, să fie protejată de orice fel de discriminare de gen, să aibă salariu egal cu al bărbatului, să se bucure de toate formele de sprijin de care are nevoie pentru a-şi susţine simultan cariera şi familia, pentru a-şi proteja sănătatea şi pentru a-şi pune în valoare abilităţile”, a precizat Maricela Cobuz, care a adăugat că „astăzi, femeia în România este vulnerabilă, supusă riscului sărăciei, încă dezavantajată pe piaţa muncii, încă insuficient susţinută de stat. De la noi pot veni acele propuneri, acele politici şi, mai ales, acea voinţă care să mişte lucrurile şi să declanşeze în societate schimbările necesare, pentru ca viaţa femeii să se schimbe major. De la noi trebuie să vină impulsul şi energia pentru ca, prin acţiunea guvernării la care participăm, România anilor viitori să fie un spaţiu favorabil femeii”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maricela Cobuz: Organizaţia de femei din PSD este una dintre cele mai importante structuri din partid.
 Vizualizări articol: 2088 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Maricela Cobuz: Organizaţia de femei din PSD este una dintre cele mai importante structuri din partid3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei