Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mar 2017 - Anul XXII, nr. 52 (6468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De 8 Martie

Doamnele şi domnişoarele pot vizita gratuit expoziţiile temporare de la Muzeul de Istorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muzeul Bucovinei Suceava invită doamnele şi domnişoarele miercuri, 8 Martie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, să viziteze gratuit expoziţiile temporare Minoritatea Germană din România, Expo Art Foto Retrospectivă Ştefan Toth AFIAP şi Sala Tezaur, aflate la Muzeul de Istorie, pe strada Ştefan cel Mare, nr. 33.

Realizată de Forumul Democrat al Germanilor din România, aflat sub conducerea dr. Paul-Jürgen Porr, de Ministerul Federal al Afacerilor Externe şi Ambasada Republicii Federale Germania la Bucureşti, expoziţia Minoritatea Germană din România, care este însoţită şi de o prezentare de carte, acoperă o perioadă istorică de mai bine de 850 de ani, o varietate de spaţii geografice şi este iniţiată de deputatul minorităţii germane în Parlamentul României, prof. Ovidiu Ganţ. Conceptul şi textele (30 de panouri) au fost realizate de Andreea Haidu, manager cultural din Braşov, şi Frank-Thomas Ziegler, istoric de artă din Sibiu.

Referitor la cea de-a doua expoziţie temporară de la Muzeul de Istorie, doamnele şi domnişoarele trebuie să ştie că de-a lungul anilor artistul fotograf Ştefan Tóth a devenit o personalitate reprezentativă a artei fotografice din România şi din Europa. Actualmente este preşedintele Asociaţiei Internaţionale ”Euro Foto Art”, unicul membru Regional din lume al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), Organizaţie recunoscută de UNESCO, şi vicepreşedinte al Asociaţiei Fotocluburilor din Ungaria (MAFOSZ), membru FIAP a ţării vecine. De asemenea este cel mai longeviv preşedinte al celui mai reprezentativ Fotoclub din România (Clubul Fotografic ”Nufărul” Oradea) pe care îl conduce de 41 de ani, de la fondare. După o criză de 17 ani în care se afla Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR), a avut curajul în anul 2007 să preia soarta Asociaţiei naţionale, fiind ales preşedintele acesteia timp de peste cinci ani, perioadă în care a condus cu demnitate şi respect cunoscuta organizaţie. Artistul fotograf expozant este membru de onoare a zeci de fotocluburi din Europa, Brazilia şi din Asia. De-a lungul anilor personalitatea lui a fost răsplătită cu diferite distincţii naţionale şi internaţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doamnele şi domnişoarele pot vizita gratuit expoziţiile temporare de la Muzeul de Istorie.
 Vizualizări articol: 1586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doamnele şi domnişoarele pot vizita gratuit expoziţiile temporare de la Muzeul de Istorie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Baron” cu jeleu şi fructe În ciuda denumirii pompoase, este poate cel mai rapid şi simplu desert posibil, de post, dar spectaculos. E ideal când apar musafiri dragi pe neaşteptate sau când vrem să facem cuiva din familie o surpriză fără să ne dăm peste cap... Citeşte