Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 mar 2017 - Anul XXII, nr. 52 (6468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

Câteva sute de copii înscrişi în clasa pregătitoare, la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele patru unităţi de învăţământ gimnazial din municipiul Fălticeni în care vor funcţiona clase pregătitoare au organizat în perioada 23 februarie - 2 martie “Ziua porţilor deschise”, astfel încât părinţii viitorilor şcolari au putut afla mai multe detalii despre şcoala în care cei mici vor învăţa, au vizitat spaţiile special amenajate pentru clasele pregătitoare şi au putut interacţiona cu viitoarea învăţătoare.

Oferta educaţională pentru cei 256 de absolvenţi ai grupei mari din unităţile de învăţământ preşcolar depăşeşte, la nivel de municipiu, 280 de locuri, fiind la fel ca anul trecut, când numărul total de preşcolari înscrişi la clasa pregătitoare a fost de 259.

Prima etapă a înscrierilor se desfăşoară între 27 februarie şi 16 martie, în prima săptămână fiind înscrişi 139 de copii. La Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” au fost înscrişi 36 de copii, la Şcoala „Ion Irimescu” 35, la Şcoala „Mihail Sadoveanu” au fost înscrişi 36 de copii, iar la Şcoala „Ioan Ciurea” erau înscrişi luni dimineaţa 32 de copii. Evaluarea dezvoltării psihosomatice a copiilor care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2017, inclusiv, este făcută de personalul de specialitate la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”, în perioada 22 februarie – 14 martie 2017, pentru toate unităţile de învăţământ.

La şcoala de circumscripţie înscrierea copilului se va face din oficiu, în baza cererii scrise. În cazul în care se optează pentru altă unitate de învăţământ, copilul este înscris în limita locurilor libere şi, dacă este cazul, pe baza criteriilor generale, ulterior, a celor specifice de departajare. Între 22 şi 23 martie, unităţile de învăţământ vor afişa lista copiilor înscrişi după prima etapă. Etapa a doua de înscrieri va avea loc începând cu 24 martie, în limita locurilor rămase neocupate.

Copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2017 inclusiv,  trebuie înscrişi în clasa pregătitoare. La solicitarea părinţilor, copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2017, inclusiv, pot fi înscrişi dacă evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câteva sute de copii înscrişi în clasa pregătitoare, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Câteva sute de copii înscrişi în clasa pregătitoare, la Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tort “Baron” cu jeleu şi fructe În ciuda denumirii pompoase, este poate cel mai rapid şi simplu desert posibil, de post, dar spectaculos. E ideal când apar musafiri dragi pe neaşteptate sau când vrem să facem cuiva din familie o surpriză fără să ne dăm peste cap... Citeşte