Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 mar 2017 - Anul XXII, nr. 49 (6465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Imobiliare

Clădirea în care se află restaurantul Centru Vechi este scoasă la vânzare pentru 1,65 milioane de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clădirea în care se află restaurantul Centru Vechi din Suceava este scoasă la vânzare pentru o sumă de 1,65 milioane de euro. Este vorba despre o vilă situată pe strada Vasile Bumbac, în apropierea Palatului Administrativ din centrul municipiului Suceava, proprietarul acesteia fiind un bărbat cu dublă cetăţenie, româno-americană, Jim John Hreniuc. Potrivit anunţului de vânzare, suprafaţa totală utilă a clădirii şi terenului este de 1.000 de metri pătraţi. Proprietatea scoasă la vânzare prin intermediul unei agenţii imobiliare este formată dintr-o clădire cu parter, etaj şi mansardă, alături de care a fost amenajat un spaţiu în care funcţionează restaurantul Centru Vechi, cu o zonă utilizată ca terasă sau spaţiu de vânzare. Deşi în anunţ se arată că locaţia scoasă spre vânzare este actualmente restaurantul Centru Vechi, în realitate acesta nu este inclus în tranzacţie. Și asta pentru că restaurantul Centru Vechi are alţi proprietari, care au închiriat spaţiul din clădirea deţinută de Jim John Hreniuc. Rămâne de văzut dacă proprietatea acestuia îşi va găsi un cumpărător, având în vedere că respectiva clădire a fost scoasă la vânzare în mai multe rânduri.

La câţiva metri de clădirea de pe str. Vasile Bumbac a fost finalizată recent o altă tranzacţie imobiliară, întregul Complex Gloria, cu circa 50 de ari de teren, fiind vândut de Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de stat cu suma de 2,4 milioane de euro, inclusiv TVA. Hotelul şi restaurantul Gloria, precum şi terenul aferent au fost cumpărate de o asociere formată din două firme conduse de oamenii de afaceri Nicolae Troaşe şi Vasile Armenean, Calcarul SA Pojorâta, respectiv SC Betty Ice Suceava.

Complexul Gloria era compus dintr-o construcţie (demisol, parter şi două etaje) cu suprafaţa construită de 1.193 mp, o anexă de 84 mp şi una de 406 de mp, suprafaţa totală a terenului fiind de 5.021 de metri pătraţi. Hotelul avea 23 camere duble, 6 camere single, 3 apartamente, recepţie şi parcare, iar restaurantul avea o capacitate de 250 locuri. În locul complexului Gloria, la care lucrările de demolare sunt aproape finalizate, ar urma să fie construit un complex rezidenţial cu birouri şi apartamente de lux.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clădirea în care se află restaurantul Centru Vechi este scoasă la vânzare pentru 1,65 milioane de euro.
 Vizualizări articol: 8666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Clădirea în care se află restaurantul Centru Vechi este scoasă la vânzare pentru 1,65 milioane de euro2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei