Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mar 2017 - Anul XXII, nr. 48 (6464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Final

Pedeapsă micşorată pentru individul care şi-a înjunghiat de mai multe ori concubina însărcinată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pedeapsa pe care a primit-o individul care şi-a înjunghiat concubina însărcinată a fost micşorată ieri de magistraţii de la Curtea de Apel Suceava. Apelul depus de Melu Goleanu, de 59 de ani, din Broşteni, a fost admis, astfel încât pedeapsa a fost redusă de la 11 ani şi 3 luni la 9 ani. Soluţia de ieri este definitivă şi nu mai poate fi contestată, iar fapta pentru care Melu Goleanu a fost găsit vinovat este tentativă de omor.

Melu Goleanu este acelaşi individ care în urmă cu mai mulţi ani şi-a ucis soţia, motiv pentru care a stat o lungă perioadă după gratii, mai exact 17 ani. Noua victimă a fost concubina lui Goleanu, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori în abdomen. Femeia era însărcinată în luna a V-a când a fost înjunghiată, însă, din fericire, viaţa fătului nu a fost pusă în pericol. Din ancheta coordonată de un procuror criminalist a rezultat că inculpatul, Melu Goleanu, şi-a înjunghiat consoarta supărat că aceasta a băut în loc să-i facă de mâncare şi curăţenie în casă.

 

A sunat la 112 şi a anunţat că femeia a căzut într-un cuţit

Pe 8 februarie 2016, Poliţia oraşului Broşteni a fost sesizată că în satul Holdiţa, o femeie în vârstă de 34 de ani s-a autoaccidentat, „căzând într-un cuţit”. Cel care a sunat la 112 a fost chiar Melu Goleanu. Victima, Mădălina B., a susţinut şi ea varianta că şi-a provocat singură leziunile, în mod accidental. Judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava şi medicii şi-au dat seama în scurt timp că nu este vorba de un accident. Femeia a fost diagnosticată cu multiple plăgi tăiate-înjunghiate ce s-au putut produce prin lovire activă repetată cu un corp tăietor-înţepător (posibil cuţit), fiind exclusă căderea de la acelaşi nivel peste un cuţit. Leziunile suferite de femeie au necesitat 34-35 de zile de îngrijiri medicale, au apreciat medicii legişti. Pentru a-i fi salvată viaţa, femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale complexe.

 

Supărat că femeia nu a făcut treabă, a bătut-o cu un par, apoi a pus mâna pe cuţit

Din ancheta demarată ulterior, procurorul de caz a stabilit ce s-a întâmplat în ziua agresiunii. Pe 8 februarie 2016, bărbatul s-a deplasat la un gater din Broşteni, în timp ce femeia s-a dus până la oficiul poştal, de unde a ridicat alocaţia pentru fata sa minoră. După ce a luat banii femeia s-a oprit la un bar, unde a consumat în jur de 300-400 de mililitri de votcă, a cumpărat diverse alimente şi o sticlă de bere de 2 litri. Femeia a ajuns acasă, unde, după scurt timp, a ajuns şi bărbatul, care reuşise să adune din pădure un cărucior cu lemne de foc.

„După ce a lăsat căruciorul în curte, inculpatul a intrat în casă şi a constatat că persoana vătămată este într-o stare avansată de ebrietate, nu a făcut curăţenie în casă şi nici nu a pregătit ceva de mâncare. Atunci inculpatul a început să profereze insulte şi ameninţări la adresa sa, după care a început să-i aplice multiple lovituri cu un par din lemn de esenţă tare. Apoi inculpatul a luat un cuţit de bucătărie şi i-a aplicat lovituri victimei în zona abdomenului. În încercarea de a se apăra, victima a fost înjunghiată cu acelaşi cuţit în membrele inferioare şi superioare”, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pedeapsă micşorată pentru individul care şi-a înjunghiat de mai multe ori concubina însărcinată.
 Vizualizări articol: 3116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pedeapsă micşorată pentru individul care şi-a înjunghiat de mai multe ori concubina însărcinată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muştar de casă Puţini sunt cei care nu asociază mititeii, salamul, hotdog-ul sau chiar ouăle fierte cu sos de muştar. Suntem obişnuiţi să îl cumpărăm din magazine, dar este extrem de economic şi cu siguranţă foarte gustos dacă îl pregătim acasă. Nu e... Citeşte