Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mar 2017 - Anul XXII, nr. 48 (6464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest de primăvară

Mărţişoare oferite de copii primarului din Moara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Într-una din pauzele de la orele de curs, elevii clasei a II-a B de la Şcoala Gimnazială Moara Nica au dorit să ofere o surpriză de primăvară conducerii administraţiei locale din Moara. Micuţii s-au deplasat la sediul primăriei, unde i-au oferit primarului Eduard Dziminschi mărţişoare.

Copiii au mărturisit că au confecţionat mărţişoarele în timpul orelor de curs după idei proprii sau s-au inspirat pe internet. În spatele acestei surprize a stat Mariana Boiciuc, învăţătoarea clasei a II-a B de la Şcoala Gimnazială Moara Nica.

Vizibil emoţionat, primarul Eduard Dziminschi a spus că nu s-a aşteptat la această vizită, dar a menţionat că se va revanşa peste o săptămână.

„Mă bucur că primăvara este un motiv de bucurie pentru toţi oamenii din Moara, de la cei mai mari până la cei mai mici. Apreciez foarte mult marţişoarele-cadou primite de la elevi şi vreau să-i felicit pentru munca lor, dar şi pe cei care au fost în spate, părinţi sau profesori. Sper că cel mai frumos cadou pe care îl voi putea oferi este reabilitarea nu doar a şcolii din Moara Nica, ci şi a altor unităţi de învăţământ din comună, astfel încât să fie asigurate condiţii de studiu civilizate”, a arătat Eduard Dziminschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărţişoare oferite de copii primarului din Moara.
 Vizualizări articol: 1946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mărţişoare oferite de copii primarului din Moara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Muştar de casă Puţini sunt cei care nu asociază mititeii, salamul, hotdog-ul sau chiar ouăle fierte cu sos de muştar. Suntem obişnuiţi să îl cumpărăm din magazine, dar este extrem de economic şi cu siguranţă foarte gustos dacă îl pregătim acasă. Nu e... Citeşte