Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mar 2017 - Anul XXII, nr. 47 (6463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gala Profesorului Bologna

Studenții Universității din Suceava au ocazia să-și premieze cei mai tari profesori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gala Profesorului Bologna, proiect de tradiție al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), revine cu o nouă ediție, a zecea. Astfel, până la data de 19 martie 2017, studenții Universității „Ștefan cel Mare” Suceava au ocazia să-i nominalizeze, înscriindu-i pe site-ul www.profitari.ro, pe cei mai tari profesori pe care îi au, pentru a li se acorda titlul de Profesor Bologna.

Distincțiile de Profesor Bologna, pentru acele cadre didactice care inspiră și motivează studenții, vor fi acordate în cadrul unei gale ce va avea loc în data de 19 mai 2017, la București.

În 2016, de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, au fost premiați Amelia Buculei, Andrei Diaconu, Corina Gheorghiu, Sorin Ignătescu, Alexandru Mircea Nedelea, Daniela-Elena Olariu, Mircea Oroian, Ancuța Prisacaru și Ovidiu-Andrei Schipor. 

Scopul Galei Profesorului Bologna este îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România prin premierea și promovarea cadrelor didactice universitare ce formează generaţii, reprezintă adevărate valori şi sunt modele pentru studenţi, informează ANOSR prin intermediul unui comunicat de presă.

„Gala Profesorului Bologna este singura inițiativă națională menită să omagieze și să răsplătească performanța didactică a profesorilor, punând în lumină acei profesori care reușesc să inspire și să stârnească interes prin metode de predare adaptate la nevoile și interesele studentului de azi. Profesorul Bologna sau Proful Tare poate fi orice cadru didactic universitar care depăşeşte graniţele disciplinei pe care o predă şi găseşte căi inedite pentru a se apropia de studenţi. Este cel care le câştigă prezenţa, respectul şi atenţia prin creativitatea metodelor de predare, prin jovialitatea şi uşurinţa cu care se lasă înţeles, prin darul oratoriei şi răbdare”, informează ANOSR. Titlul de „Profesor Bologna” este cu atât mai semnificativ cu cât acesta vine exclusiv din partea studenților – cei care sunt cei mai îndreptățiți să recunoască și să aprecieze performanța didactică a profesorilor lor.

În perioada 27 februarie – 19 martie 2017, studenţii vor putea să nominalizeze, completând un formular online pe site-ul www.profitari.ro, cadrele didactice pe care le consideră demne de a primi distincţia de Profesor Bologna.

De-a lungul celor nouă ediții ale proiectului desfășurate până în prezent, 765 de cadre didactice au primit titlul de Profesor Bologna, acestea constituind Comunitatea Profesorilor Bologna, un grup al exemplelor de bună practică din universitățile românești. 

Pentru mai multe detalii despre Gala Profesorului Bologna, cei interesați pot accesa site-ul www.profitari.ro sau pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/ProfiTari/?fref=ts

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenții Universității din Suceava au ocazia să-și premieze cei mai tari profesori.
 Vizualizări articol: 1751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Studenții Universității din Suceava au ocazia să-și premieze cei mai tari profesori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei