Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mar 2017 - Anul XXII, nr. 47 (6463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragedii

Sfârşit de februarie trist pe şoselele din județ: al doilea pieton mort în urma unui accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Dorna Candrenilor, accidentat de o maşină duminică noapte, a murit, luni noapte, la Spitalul Județean Suceava, din cauza gravelor leziuni suferite. Din păcate, este al doilea sucevean mort ca urmare a unui accident din ziua de duminică, 26 februarie. Ambele accidente s-au petrecut pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, după scenarii identice: pietonii au traversat fără a se asigura, ieşind practic în fața unor maşini.

După cum am arătat şi în ediția de ieri a ziarului nostru, primul accident a avut loc în jurul orei 19.40, la Vama. Un localnic în vârstă de 46 de ani, Cornel U., a fost lovit violent de un Mercedes, la volanul căruia se afla Costel P., un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Pojorâta.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a ajuns la spitalul municipal din Câmpulung Moldovenesc, iar apoi a fost transferat în stare critică la Spitalul Județean Suceava, unde, în scurt timp, a decedat.

Al doilea accident cu final tragic a avut loc duminică, în jurul orei 22.20, pe raza comunei Dorna Candrenilor. Un localnic în vârstă de 48 de ani, Axente C., a fost lovit de un autoturism VW, la volanul căruia se afla Viorel M., un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Gura Humorului.

Pietonul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean Suceava. El a fost internat cu diagnosticul comă profundă, traumatism cranio-cerebral cu hematom intracranian, contuzie toraco-abdominală şi hemoragie internă. În urma leziunilor foarte grave, în noaptea de luni spre marți, a survenit şi decesul acestui bărbat.

Din păcate, în ambele cazuri, victimele par să fi plătit cu viața propria inconştiență. În cazul de la Dorna Candrenilor, din cercetările polițiştilor de la Biroul Rutier Vatra Dornei rezultă că bărbatul a consumat duminică seară alcool într-un local, iar apoi a plecat spre casă. A urmat o traversară imprudentă, iar şoferul nu a mai putut evita impactul.

 

Polițiştii au acționat foarte mult cu radarele, însă surpriza neplăcută a venit de la pietoni

La finele săptămânii trecute, inclusiv în ziua neagră de duminică, polițiştii de la Serviciul Rutier Suceava, care au ca obiectiv reducerea numărului de accidente mortale în 2017, au organizat o amplă acțiune de control cu radarele, dar şi cu aparatul etilotest. Au fost date foarte multe amenzi, nu s-au înregistrat accidente grave provocate de şoferi, însă au apărut cele două accidente mortale cu pietoni, pe fondul traversărilor neregulamentare. Polițiştii spun că accidentele de acest gen nu au cum fi prevenite, iar totul pleacă de la educația rutieră foarte precară, mai ales în  mediul rural. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfârşit de februarie trist pe şoselele din județ: al doilea pieton mort în urma unui accident.
 Vizualizări articol: 2351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sfârşit de februarie trist pe şoselele din județ: al doilea pieton mort în urma unui accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei