Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 feb 2017 - Anul XXII, nr. 46 (6462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Confirmarea unei evoluţii de succes

A VI-a ediţie a Galei Locale Destine Suceava, sub semnul recunoaşterii şi al profesionalismului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La finele săptămânii trecute, Curtea Bizantină a găzduit cea de-a VI-a ediţie a Galei Locale Destine Suceava, eveniment ce a reunit circa 200 de invitaţi, asistenţi în brokeraj ai Destine Suceava, reprezentanţi ai asigurătorilor, acţionari, precum şi  membri fondatori ai companiei.

Oameni fericiţi şi entuziaşti s-au întâlnit la moment de bilanţ, oameni care cred la rândul lor în oameni, care au simţit puterea echipei şi nu s-au abătut de la drumul lor chiar dacă uneori le-a fost greu, care nu s-au mulţumit cu jumătăţi de măsură şi au descoperit că împreună vor reuşi. Au învăţat cum să meargă mai departe, chiar dacă drumul nu a fost uşor, însă cu implicare, devotament şi muncă, perseverenţă au ajuns la rezultate foarte bune. Graţie lor, Destine Suceava se menţine din 2010 pe locul I, fiind cel mai puternic broker de asigurare din Suceava.

„Există evenimente pe care le aştepţi pentru că ştii că trebuie să se întâmple şi, atunci când au loc, te copleşesc cu senzaţia că te afli într-un moment de trăiri puternice care te încarcă de energie şi entuziasm. Un astfel de moment, aşteptat în fiecare an, aşa cum ne-au obişnuit de şase ani, este şi Gala Locală Destine Suceava”, a mărturisit Ştefan Gheorghe Puntea, directorul sucursalei Suceava.

 

Distincţii oferite colaboratorilor merituoşi

Gala a prilejuit momente de evaluare şi apreciere a activităţii desfăşurate pe parcursul anului 2016 de toţi colaboratorii Brokerului de Asigurare Nr. 1 din Suceava. S-au acordat diplome, trofee, premii şi excursii pentru cei care s-au remarcat prin activitatea lor în cadrul companiei.

Un premiu inedit, intitulat “Magicianul Cifrelor”, a fost oferit celui care s-a evidenţiat ca fiind sufletul şi promotorul întregii activităţi profesionale a echipei Destine Suceava, directorului reprezentanţei – Ştefan Gheorghe Puntea. Întreaga echipă a acestuia a avut o creştere a primelor intermediate de 46%, atingând 23.500.000 de lei în 2016, anul acesta propunându-şi să intermedieze 30.000.000 de lei.

Creşterea menţionată a fost posibilă prin intermedierea produselor specifice, precum şi a produselor unice create în exclusivitate pentru firma Destine.

„Pentru a desfăşura cu profesionalism şi competenţă toată această activitate este nevoie de pregătire continuă. Aceasta se realizează prin cursuri locale, naţionale şi internaţionale oferite gratuit de companie”, a arătat Ştefan Gheorghe Puntea.

Distincţiile speciale de apreciere şi recunoaştere pentru activitatea de la reprezentanţa  locală le-au fost acordate lui Cosmin Curcă, Marilena Gheorghian, Marcela Negru şi Ana-Maria Reuţ. Aceştia au fost recompensaţi şi cu o excursie de trei zile în Polonia.

Cei care s-au poziţionat pe locul I al Clasamentului „Brokerului anului” în decursul anilor – Răzvan Tiron, Lăcrămioara Dascălu, Doru Hreciuc şi Mihai Mocodean – au primit o excursie de patru zile în Veneţia. Cu ocazia acestui eveniment a fost lansat un nou concurs în urma căruia toţi colaboratorii Destine pot primi această excursie.
Au mai fost evidenţiaţi la diverse categorii şi: Ştefan Rusu, Petru Sbiera, Laura Bertea, Maria Luchian, Carmina Popescu, Cristinel Spiridon Bodnar, Mihaela Munteanu, Marius Costel Bodnariu, Maria Bandol, Veronica Irimescu, Marcel Luncaşu, Petruţa Magdalena Luncaşu, Ionuţ Negură, Neculai Niga, Lămîiţa Oboroceanu, Trandafira Piţu, Cristina Maria Pânzaru, Andreea Gabriela Puntea-Dumitrescu, Mihaela Tiron, Costel Ungurean, Mariana Isăila, Aurica Manoilă.

 

Brokerul anului

Clasamentul „Brokerul anului” a fost cel mai aşteptat moment al serii, răsplătind eforturile celor mai performanţi colaboratori ai Destine Broker Suceava. Cei care au reuşit să-şi adjudece un loc în clasament au fost evidenţiaţi pentru rezultatele lor, pentru determinarea, consecvenţa şi ambiţia de care au dat dovadă, încununând astfel un an pe deplin reuşite. Locul 1 a fost revendicat de Mihai Mocodean, Locul 2 – Doru Hreciuc, Locul 3 – Rodica Gabriela Ciurlă, Locul 4 – Bogdan Cristian Porochniuc şi Constantin Ciurlă, Locul 5 - Mihaela Măcărescu.

 

Bună dispoziţie asigurată de AlterEgo, Ansamblul Kozaciok şi BOA

După momentul premierii, atmosfera a fost întreţinută până dimineaţă de formaţia AlterEgo, recitalul live al acesteia, variat şi antrenant, fiind pe placul fiecărui invitat care a luat parte la gala de sâmbătă. De partea cealaltă, caricaturistul BOA (Bortă Ovidiu Ambrozie) a surprins şi delectat invitaţii, creionând caricaturi.

Un alt moment artistic al serii aplaudat la scenă deschisă de întreaga audienţă a aparţinut Ansamblului Kozaciok, membrii acestuia fiind prezenţi şi pe scena Casei de Cultură, la evenimentul caritabil de la sfârşitul anului 2016, organizat şi susţinut de echipa Destine Suceava. În urma spectacolului, s-a adunat suma de 10.430 de euro, banii fiind folosiţi pentru achiziţionarea unei centrale termice, dar şi a unor geamuri termopan şi calculatoare pentru copiii orfani de la Podu Coşnei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A VI-a ediţie a Galei Locale Destine Suceava, sub semnul recunoaşterii şi al profesionalismului.
 Vizualizări articol: 3304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.61/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 23 voturi
A VI-a ediţie a Galei Locale Destine Suceava, sub semnul recunoaşterii şi al profesionalismului4.6523

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei