Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 feb 2017 - Anul XXII, nr. 36 (6452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilităţi

Misiune economică organizată în SUA de CCI Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava va organiza, în perioada 21 aprilie – 3 mai 2017, o misiune economică în Statele Unite ale Americii. Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că scopul acestei misiuni economice este de a identifica noi oportunităţi de afaceri pentru firmele sucevene, dar şi prospectarea pieţei din SUA. El a arătat că pe lângă întâlnirile economice, în cadrul misiunii economice din Suceava este pregătit un program de vizitare extrem de variat al celor mai importante obiective turistice, în vederea cunoaşterii culturii şi civilizaţiei americane.

În cadrul acestei misiuni economice vor fi vizitate zone precum San Francisco, coasta Californiei, Calico, Grand Canion, Las Vegas, San Diego şi Los Angeles. Preţul pentru o persoană într-o cameră dublă este de 1.995 de dolari, la care se adaugă 595 de euro, tariful fiind valabil pentru un grup de minimum 30 de persoane. La un grup de 25-29 de persoane se plăteşte un supliment de 125 de dolari, iar pentru un grup de 20-24, suplimentul este de 260 de dolari. Misiunea economică din SUA este organizată în parteneriat cu agenţia de turism Bilco Travel.

Înscrierile pentru această misiune economică se fac prin directorul Departamentului de Misiuni Economice din cadrul CCI Suceava, Dumitru Mălăşincă, telefon 0230 521 506, 0741 221 493, e-mail: malasinca@ccisv.ro, sau la reprezentantul agenţiei de turism, Lucreţiu Bilius, telefon 0722 536 958, e-mail: bilco@bilco.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Misiune economică organizată în SUA de CCI Suceava.
 Vizualizări articol: 2118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Misiune economică organizată în SUA de CCI Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei