Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 feb 2017 - Anul XXII, nr. 36 (6452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Seminar

Expertul educaţional Oana Moraru conferenţiază la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia nonguvernamentală ASSED (Asociaţia Şcolară Suceveană pentru Educaţie şi Dezvoltare) organizează, cu sprijinul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), conferinţa educaţională cu tema „Şcoala de ieri, copilul de astăzi şi lumea de mâine”. Evenimentul are loc duminică, 26 februarie, ora 10.00, în sala Auditorium „Joseph Schmidt” a Universităţii din Suceava.

”Invităm părinţi şi educatori la un seminar susţinut de Oana Moraru – expert educaţional, educator, învăţător şi profesor cu 20 de ani de experienţă în învăţământ – despre creşterea armonioasă, pentru minte şi suflet, a copiilor noştri”, transmit organizatorii.

Participanţii vor parcurge alături de Oana Moraru informaţii de ultimă oră despre cele mai importante praguri de dezvoltare, de la 0 la 18 ani, şi vor descoperi, prin poveşti şi relatări concrete, idei şi soluţii – aplicabile acasă şi în clasă - care determină 3 niveluri ale succesului: şcolar, în viaţă şi în echilibrul interior minte-suflet.

”Cum reuşim noi, ca părinţi, să umplem golul pe care şcoala tradiţională nu reuşeşte să îl umple astăzi în formarea copiilor noştri? Ce contează cu adevărat pentru copilul de astăzi şi lumea de mâine? Iată un seminar despre cele mai importante strategii de urmat acasă, în familie, pentru succesul copilului tău!”, arată ASSED. 

Printre temele de discuţie sunt: „Care sunt pietrele de hotar pentru creşterea intelectuală şi socială a copiilor în intervalul 0-6 ani şi ce poţi face tu, acasă, pentru asta”; „Care sunt strategiile de bază pentru succesul şcolarului mic: 6-12 ani şi cum poate suplini familia ce nu face învăţătorul”; „Cum se descoperă vocaţia şi cum apar motivaţiile interioare după vârsta de 12 ani”; „Cum împăcăm şcoala tradiţională cu nevoile viitorului, fără să aşezăm copiii în conflict sau în defensivă”.

Pentru înscrieri, cei interesaţi au două opţiuni: plata online – cu e-mail la voceaparintilor@gmail.com - sau la ASSED Suceava, str. Calea Unirii, nr. 15 (Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava).

Persoana de contact este prof. Maria Teodoreanu, tel. 0722 706 453, e-mail: teodoreanum@yahoo.com. Preţul este de 150 de lei/persoană.

Se aplică reduceri pentru grupuri de părinţi, educatori şi profesori (20 bilete bulk - reducere 25% - 112 lei biletul; 15 bilete bulk - reducere 20% - 120 lei biletul; 10 bilete bulk - reducere 15% - 127 lei biletul). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expertul educaţional Oana Moraru conferenţiază la Suceava.
 Vizualizări articol: 1477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expertul educaţional Oana Moraru conferenţiază la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei