Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 feb 2017 - Anul XXII, nr. 32 (6448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Îndrăgostiţi fără noroc”

Tudor Gheorghe aduce la Suceava un concert pe versurile poeţilor Adrian Păunescu, Romulus Vulpescu şi Tudor Arghezi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Maestrul Tudor Gheorghe aduce la Suceava, în luna martie, un concert pe versurile  poeţilor Romulus Vulpescu, Adrian Păunescu, Tudor Arghezi etc. Spectacolul va avea loc miercuri, 15 martie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Tudor Gheorghe va fi însoţit la Suceava de dirijorul şi orchestratorul Marius Hristescu, care de 20 de ani lucrează împreună cu maestrul, şi care a declarat: „Noutatea muzicală a acestui spectacol este componenţa formaţiei instrumentale, duioşia orchestraţiei, combinată cu accente sonore puternice care vor răzbate în anumite momente cheie ale discursului muzical, toate legate într-un mănunchi de versuri fabuloase ale lui Romulus Vulpescu, Mircea Micu, Alexandru Macedonski, Grigore Vieru, Mihai Beniuc, Adrian Păunescu şi Tudor Arghezi”. Preţul unui bilet este 80 de lei şi 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrarea B, etajul I, telefon 0230 523 718.

 

Stilul maestrului Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe este aşteptat de spectatorii din Suceava, care de fiecare dată au venit în număr mare la evenimentele culturale pe care le propune maestrul. „Dacă cineva reuşeşte sau va reuşi să îl încadreze pe Tudor Gheorghe într-un stil, aş fi bucuros să aflu şi eu! Eu, unul, rămân mereu surprins de noutatea fiecărui spectacol, de perseverenţa şi încăpăţânarea de a nu se repeta nimic, nici măcar un vers. Probabil că aici începe geniul lui Tudor Gheorghe”, este de părere orchestratorul Marius Hristescu.

Până la urmă, „Stilul Tudor Gheorghe” este cel care umple sălile de spectacol, versurile bine alese, interpretarea, carisma şi dorinţa lui de a „mişca” ceva în conştiinţa românilor, lăsaţi prea uşor influenţaţi de tot ce vine „de afară”, fără să aprecieze comoara pe care o avem la noi acasă, fie că este poezie, muzică, teatru. Toate piesele muzicale pe care sucevenii le vor asculta în cadrul spectacolului „Îndrăgostiţi fără noroc” sunt şlagăre. „Spectacolul va impresiona spaţiul muzical românesc, care este atât de subjugat de influenţele străine”, a declarat Tudor Gheorghe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tudor Gheorghe aduce la Suceava un concert pe versurile poeţilor Adrian Păunescu, Romulus Vulpescu şi Tudor Arghezi.
 Vizualizări articol: 3933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tudor Gheorghe aduce la Suceava un concert pe versurile poeţilor Adrian Păunescu, Romulus Vulpescu şi Tudor Arghezi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei