Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 feb 2017 - Anul XXII, nr. 27 (6443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Flutur face apel către toţi parlamentarii suceveni ca la votarea bugetului să facă front comun pentru binele judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, trage un semnal de alarmă cu privire la ”alocarea dezastruoasă” de fonduri pentru judeţul Suceava prin proiectul Legii bugetului de stat pentru 2017 şi face un apel către toţi parlamentarii suceveni să facă front comun pentru binele judeţului. Flutur a declarat că a avut mai multe discuţii pe tema bugetului în interiorul partidului, în urma cărora s-a convenit ca parlamentarii suceveni ai PNL să-i roage pe parlamentarii PSD, dar şi pe toţi ceilalţi, să voteze amendamentele depuse de liberali.

”Situaţia este gravă în privinţa fondurilor de salarii pentru Consiliul Judeţean Suceava şi instituţiile aflate în finanţarea Consiliului Judeţean. Specialiştii din Consiliul Judeţean care au analizat impactul creşterilor salariale, precum şi fondurile alocate conform proiectului legii bugetului pe 2017, spun că în această situaţie banii nu ajung decât pentru jumătate de an. Noi, liberalii, am propus amendament concret pentru creşterea fondului de salarii cu 36,2 milioane de lei şi sperăm ca toţi parlamentarii de Suceava şi nu numai să voteze acest amendament”, a spus şeful administraţiei judeţene.

 

Gheorghe Flutur avertizează că fără fondurile solicitate de liberali pentru investiţii judeţul Suceava riscă să devină un judeţ izolat

El a avertizat că fără fondurile solicitate de liberali pentru investiţii judeţul Suceava riscă să devină un judeţ izolat. ”Mă refer la amendamentul pentru şoseaua de centură a Sucevei, unde am solicitat suplimentarea bugetului cu 27 de milioane de lei, astfel încât lucrările să fie finalizate în 2017. Apoi am solicitat 50 de milioane de lei pentru ca lucrările la centura Rădăuţiului să înceapă în acest an. De asemenea, pentru Sala Polivalentă din municipiul Suceava am solicitat 15 milioane de lei. Avem un amendament prin care solicităm întocmirea documentaţiei şi demararea execuţiei la tronsonul de drum expres Siret-Suceava-Paşcani şi mai departe spre Bucureşti, pentru care considerăm că vor vota toţi parlamentarii din Moldova. Am mai solicitat suplimentarea fondurilor pentru pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc astfel încât în acest an să fie finalizat tronsonul I şi să înceapă lucrările la tronsonul II. E vorba de încă 4 milioane de lei pentru finalizarea primului tronson şi de alţi 10 milioane de lei pentru începerea lucrărilor la al doilea tronson. O investiţie importantă pentru sănătate pentru care am propus amendament pentru alocarea a 12 milioane de lei este finalizarea spitalului de la Fălticeni. De asemenea, pentru căminul de bătrâni de la Solca avem amendament pentru alocarea a 700.000 de lei”, a arătat Gheorghe Flutur.

El consideră că votarea amendamentelor care se referă la judeţul Suceava ”trebuie să-i găsească pe toţi parlamentarii suceveni, indiferent de partidul din care fac parte, uniţi în jurul ideii de a face front comun pentru binele judeţului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur face apel către toţi parlamentarii suceveni ca la votarea bugetului să facă front comun pentru binele judeţului.
 Vizualizări articol: 3566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur face apel către toţi parlamentarii suceveni ca la votarea bugetului să facă front comun pentru binele judeţului1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gutui cu caimac (desertul sultanei) Cei ce au îndrăgit serialele istorice turceşti au remarcat, probabil, că frumoasele vremii şi mai ales sultanele aveau ca desert preferat un preparat cu aspect apetisant, de culoare roşie, cu moţ de frişcă. Este vorba despre gutuile glasate... Citeşte