Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 feb 2017 - Anul XXII, nr. 26 (6442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

PSD Suceava strânge semnături pentru susţinerea guvernului condus de Sorin Grindeanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava a demarat, ieri, strângerea de semnături pentru susţinerea Cabinetului Grindeanu. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, ne-a declarat, ieri, că cei care răspund ”da” la ”Susţineţi Guvernul Sorin Grindeanu pentru a continua implementarea programului de guvernare” sunt invitaţi să semneze pe formularele tipărite special de social-democraţi, cu această întrebare. Liderul PSD Suceava a afirmat că îşi propune ca până la jumătatea lunii februarie să strângă 7.000-10.000 de semnături.

Cuşnir a spus că a fost lansată, de asemenea, o petiţie online denumită "Susţinem Guvernul Grindeanu". ”Vrem să vedem câţi oameni sunt în stradă şi câţi oameni vor să dărâme prin acţiuni de stradă guvernul ales legitim. Vrem să ştim câţi susţin guvernul şi au încredere în măsurile adoptate de acesta”, a afirmat Dan Ioan Cuşnir.

În textul petiţiei online scrie că ”PSD a câştigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul şi litera Constituţiei. Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie". Textul postat pe https://www.petitieonline.com/sustinem_guvernul_grindeanu se încheie cu "Împreună, îndrăznim să credem în România! Susţinem Guvernul ales de români!".

Demersul PSD iniţiat ieri se derulează la nivel naţional, ca reacţie la protestele din ultimele zile. Vineri, la ora 17.00, pentru susţinerea Cabinetului Grindeanu erau 11.110 semnături, iar petiţia pentru abrogarea OUG nr. 13/2017 de modificare a Codului penal, iniţiată în urmă cu două zile, avea 47.290 de semnături.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava strânge semnături pentru susţinerea guvernului condus de Sorin Grindeanu.
 Vizualizări articol: 7372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 25 voturi
PSD Suceava strânge semnături pentru susţinerea guvernului condus de Sorin Grindeanu1.8525

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei