Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 ian 2017 - Anul XXII, nr. 15 (6431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Petrecerea timpului liber

Distracţie pe gheaţă, filme, ateliere de creaţie, lecţii de dans gratuite, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall îi invită pe suceveni la Ice Dream, arena de gheaţă care le permite să îşi exerseze mişcările pe patine. Patinoarul Ice Dream este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

După sesiunile de patinaj, clienţii se pot destinde în compania unei băuturi calde la cafenelele Promenade şi La Fontana, din Iulius Mall Suceava, iar dacă vor preparate savuroase, pot alege dintr-o varietate de meniuri disponibile la restaurantele din Food Court.

Pentru copii, distracţia este la ea acasă în Iulius Mall Suceava. Cei mici se pot juca în voie la KidsLand şi Micha Kids & Cafe Teen, sub supravegherea personalului calificat şi beneficiind de multiple posibilităţi de recreere. Copiii cu energie pot opta pentru călătoriile Trenolino Ride, iar cei mai mici dintre ei, la cele oferite de Miriapod. Năzdrăvanii cu înclinaţii creative pot realiza desene din nisip colorat, la Red Castle, dând viaţă personajelor îndrăgite. În plus, în fiecare sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, părinţii preocupaţi să le ofere modalităţi educative de relaxare îi pot aduce la atelierele de creaţie, oferite gratuit de Iulius Mall Suceava. Specialiştii Creativ & Deco le vor stimula imaginaţia şi îi vor învăţa cum să realizeze decoraţiuni tematice. Sâmbăta aceasta, pe 21 ianuarie, fetiţele vor învăţa să înfrumuseţeze obiecte prin tehnica şerveţelului, iar băieţii vor picta căsuţe.

Cinefilii de toate vârstele îşi pot petrece timpul urmărind peliculele momentului, la Cinema City, cel mai mare multiplex din regiune. Filme şi animaţii 3D sunt atracţia celor care îşi doresc să se relaxeze. Pentru cei pasionaţi de lumea virtuală, la Iulius Mall Suceava sunt multiple posibilităţi de a se amuza. Călătorii cu adrenalină oferă Virtual Reality, o varietate de jocuri sunt disponibile la C-Gaming Zone, iar cei care vor să se bucure de experienţe senzoriale sunt aşteptaţi la Cinema 9D.

Clienţii care îşi doresc să fie vedetele ringului primesc din partea Iulius Mall Suceava, în fiecare duminică, de la ora 17.00, invitaţie la dans. Lecţiile sunt gratuite şi sunt susţinute de Salsa Family. Cei dornici pot deveni maeştri în dansuri caraibice, salsa, bachata şi merengue. Cei care preferă să joace bowling sau biliard au la dispoziţie oferta Strikers Club, acolo unde, în weekend, sunt aşteptaţi la petreceri cu invitaţi îndrăgiţi.

În această perioadă, cel mai plăcut mod de petrecere a timpul liber sunt sesiunile de cumpărături avantajoase. În sezonul reducerilor, clienţii se pot bucura de reduceri de până la 70% în magazinele din Iulius Mall Suceava. Pot alege ţinute la modă, încălţăminte în tendinţe, accesorii şi bijuterii în trend, seturi de răsfăţ, jucării şi alte articole, la preţuri reduse substanţial. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Distracţie pe gheaţă, filme, ateliere de creaţie, lecţii de dans gratuite, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Distracţie pe gheaţă, filme, ateliere de creaţie, lecţii de dans gratuite, la Iulius Mall0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti “Grisine” de pui cu caşcaval O gustărică uşor de făcut, rapidă şi delicioasă este dorită de orice gazdă bună pentru oaspeţii veniţi pe neaşteptate. Această reţetă este ideală mai ales pentru cazul în care casa se umple subit de colegii copiilor, care vor ronţăi cu plăcere... Citeşte