Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2017 - Anul XXII, nr. 13 (6429)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

CCI Suceava a anunţat programul târgurilor expoziţionale de la început de an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava a anunţat programul primelor târguri şi expoziţii pe care le va organiza la începutul acestui an. Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că manifestările expoziţionale vor începe cu Târgul de Nunţi Bucovina. Acesta va avea loc în perioada 24-26 februarie a.c., la etajul Iulius Mall Suceava, evenimentul fiind specializat în soluţii pentru organizarea celui mai important eveniment din viaţa unui cuplu. În cadrul târgului vor fi prezentate produse şi servicii pentru organizarea de nunţi şi evenimente festive, respectiv rochii de mireasă, rochii domnişoare de onoare şi de ocazie, costume pentru miri, cavaleri de onoare şi de ocazie, bijuterii, ceasuri, lenjerie, mănuşi, genţi pentru mirese şi de ocazie, voaluri, pălării, încălţăminte de ocazie, coafură, cosmetică, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni săli, baloane, huse, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, foto şi video, săli pentru organizare de evenimente, organizatori evenimente, surprize şi cadouri, torturi, produse de cofetărie, panificaţie şi dulciuri, lumânări, închirieri limuzine, maşini de epocă, trăsuri, încălţăminte pentru adulţi şi copii, altele.

Lucian Gheorghiu a mai precizat că un al doilea eveniment de amploare va fi Târgul Agro Expo Bucovina 2017, acesta fiind organizat în parteneriat cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Consiliul Judeţean Suceava, Direcţia pentru Agricultură şi Prefectura Suceava.

Cea de-a XV-a ediţie a Târgului Agro Expo Bucovina va avea loc în perioada 23-26 martie 2017, la Iulius Mall Suceava.

Manifestarea, eveniment de referinţă pentru agricultură şi industria alimentară, este specializată în prezentarea de utilaje, echipamente şi materii prime, animale de rasă şi păsări, produse alimentare, seminţe şi material săditor, îngrăşăminte şi pesticide, furaje, nutreţuri concentrate, aditivi, flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere şi altele.

În cadrul târgului va avea loc şi Forumul Economic „Agricultura încotro?”, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia pentru Agricultură Suceava şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Suceava, Revista “Lumea Satului”, Radio Antena Satelor şi Asociaţia Comunelor din România.

Firmele interesate să-şi prezinte oferta în cadrul celor două târguri se pot înscrie la sediul CCI Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava a anunţat programul târgurilor expoziţionale de la început de an.
 Vizualizări articol: 2354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava a anunţat programul târgurilor expoziţionale de la început de an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei