Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2017 - Anul XXII, nr. 11 (6427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cutremurător

Nou-născut mâncat parţial de câini după ce a fost abandonat într-o pungă de plastic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene cutremurătoare sâmbătă seară, în apropiere de Gara Burdujeni. În apropiere de magaziile CFR situate lângă nişte buncăre de gunoi o persoană a observat o haită de câini care trăgeau de o pungă de plastic. Intrigată, persoana respectivă s-a apropiat şi a fugărit câinii, iar când a deschis punga şi s-a uitat mai atent a avut un adevărat şoc. În pungă se afla cadavrul unui nou-născut din care câinii reuşiseră să mănânce o bună parte din mâna dreaptă.

Sub imperiul consternării, omul care a intrat în contact cu această imagine a sunat la 112 şi a chemat la faţa locului poliţia. Primii care au ajuns acolo au fost poliţiştii de la Transporturi Feroviare, care au început primele investigaţii.

La prima vedere, se observa că pruncul era îngheţat, acesta fiind şi motivul pentru care câinii nu au reuşit să-l mănânce cu totul. Cadavrul ciopârţit al micuţului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, iar ieri urma să se efectueze necropsia.

Pentru că trupul era şi ieri îngheţat, autopsia va fi efectuată astăzi. Cu acest prilej, se încearcă să se afle dacă micuţul s-a născut viu şi a fost abandonat de mamă, sau era deja mort la naştere.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, în colaborare cu poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi cu cei de la Transporturi Feroviare.

Între timp, poliţiştii au verificat şi continuă verificarea spitalelor din zonă pentru a afla dacă nu cumva mama a născut şi apoi a plecat şi a abandonat micuţul. O altă ipoteză de lucru este aceea că, fiind o zonă de tranzit, mama putea veni de oriunde, iar după ce a abandonat copilul a plecat mai departe.

Oricum ar fi, oamenii legii au o misiune extrem de dificilă, asta mai ales că după toate probabilităţile copilaşul a fost abandonat pe timp de noapte şi martori s-ar putea să nu prea existe.

Între timp, pe reţeaua de socializare Facebook a fost postată o fotografie cu punga şi copilaşul abandonat, iar reacţiile sunt dintre cele mai virulente.

„Zdreanţă nenorocită ce eşti! Sunt atâtea metode de contracepţie dacă nu îţi doreşti un copil, dar nu îl ţii nouă luni în burtă şi îl laşi în pungă ca pe un nimic. Nu am cuvinte ce ai merita pentru asta, sper să fii găsită şi pedepsită aşa cum meriţi. Până şi animalele îşi ocrotesc puii”, sună unul dintre comentarii.

„Halal de femeie. Asta nu se poate numi mamă, numai criminală cu sânge rece!”, este o altă postare pe reţeaua de socializare, în timp ce altă persoană aminteşte că astfel de situaţii s-au mai repetat: „Cum poţi să trăieşti ştiind că ţi-ai omorât propriul copil... nu este primul caz de acest gen la noi în cartier...”

„Nu pot să cred! Nu sunt în măsura să judec, doar Dumnezeu poate să facă asta! Dar nu pot să concep că trăim într-o lume fără scrupule, unde femeile își ucid copiii fără nici o urmă de regret!!! Pentru ce îi mai faceți oameni buni?”, este strigătul de disperare al unei femei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nou-născut mâncat parţial de câini după ce a fost abandonat într-o pungă de plastic.
 Vizualizări articol: 7279 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 9 voturi
Nou-născut mâncat parţial de câini după ce a fost abandonat într-o pungă de plastic2.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Femeie fără scrupule trimis de
(17 ian 2017, 00:35:45
Aceasta ființa nu se poate numi om,mai ales femeie,dar mai ales mama!!! Nu pot sa cred in ce lume trăim! Sper sa o găsească autoritățile sau sa aibă același sfârșit ! Oricât de bolnava psihic ai fi nu are cum sa-ti treacă asa ceva prin cap..te gândești cum sa-ti faci rau tie,dar nu unui suflețel,unui îngeraș...Halal femeie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei