Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2017 - Anul XXII, nr. 11 (6427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Certaţi cu legea

În decurs de numai o săptămână, poliţiştii suceveni au dat peste 500 de amenzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna care s-a încheiat a fost una extrem de încărcată pentru poliţiştii din judeţ. Cu ocazia acţiunilor de verificare şi control au fost aplicate 511 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 276.238 de lei. Ca de obicei, cele mai multe amenzi, peste 350 mai exact, au fost aplicate la regimul rutier, în timp ce 48 de sancţiuni au fost aplicate pentru acte ilicite de comerţ. Şi în ceea ce priveşte siguranţa şi ordinea publică s-a pus mare accent, dovadă în acest sens fiind cele peste 100 de amenzi aplicate tocmai pentru acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În teren au fost trimise peste 300 de patrule de poliţie şi au fost desfăşurate acţiuni punctuale pe toate segmentele ce vizează siguranţa cetăţeanului: infracţionalitate contra persoanei, siguranţa patrimoniului, fapte de natură economică şi siguranţă rutieră.

În intervalul amintit s-a intervenit la 354 de evenimente sesizate, iar operativitatea muncii poliţiştilor s-a reflectat şi prin identificarea în flagrant a 25 de infractori. Cu ocazia acţiunilor din teren au fost identificate şase persoane urmărite la nivel naţional şi trei urmăriţi la nivel internaţional, care au fost reţinuţi şi băgaţi în arest.

Activitatea intensă a poliţiştilor a fost legată şi de faptul că în această perioadă au fost sărbătorile pe rit vechi, iar în judeţ au existat manifestări specifice, dar şi turişti care au sărbătorit în diferite staţiuni montane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În decurs de numai o săptămână, poliţiştii suceveni au dat peste 500 de amenzi.
 Vizualizări articol: 1697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
În decurs de numai o săptămână, poliţiştii suceveni au dat peste 500 de amenzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei