Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2017 - Anul XXII, nr. 11 (6427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Măsuri

Consilieri locali daţi afară din PSD, organizaţii dizolvate, primarul din Mălini propus pentru excludere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul Executiv al PSD Suceava s-a întrunit, sâmbătă, la Frasin pentru prima dată după alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, iar măsurile decise au fost drastice. Astfel, încă de la începutul întrunirii, Comitetul Executiv Judeţean a aprobat propunerile Biroului Permanent Judeţean, de dizolvarea a organizaţiilor locale ale PSD din Mălini şi Comăneşti, excluderea din partid a lui Cristian Boberschi, Dan Apetroaie şi Dumitru Rusu, membri în Organizaţia Municipală Suceava a PSD, revocarea fostului senator Neculai Bereanu din funcţia în Biroul Permanent Judeţean, pe considerentul că ”persoanele şi organizaţiile respective nu au reprezentat corect strategia partidului în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare”, conform unui comunicat remis de purtătorul de cuvânt al partidului, deputatul Alexandru Rădulescu.

De asemenea, Comitetul Executiv a luat act de autosesizarea Comisiei Judeţene de Etică referitoare la faptul că primarul comunei Mălini, Petru Nistor, ”nu a reprezentat interesele PSD, urmând a se întreprinde măsurile statutare pentru excluderea sa din partid”.

 

Stan vrea colaborare cu Consiliul Judeţean

Forul de conducere al PSD Suceava a mai aprobat completarea Biroului Permanent cu Gheorghe Apetrei, Gavril Mîrza, Virginel Iordache, Eugen Bejinariu, Cătălin Nechifor şi Alexandru Rădulescu pe funcţii de vicepreşedinţi, includerea în Comisia Judeţeană de Etică a lui Bogdan Filip şi deschiderea de cabinete parlamentare PSD în toate zonele judeţului. De remarcat revenirea lui Gavril Mîrza în conducerea judeţeană, cu atât mai mult cu cât la ultimele alegeri acesta îşi anunţase intenţia de a nu mai candida la nici o funcţie în partid.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD, senatorul Ioan Stan, şi-a felicitat colegii pentru rezultatele obţinute la alegerile parlamentare, menţionând faptul că obiectivul politic, anunţat încă din luna iulie, de a obţine două mandate de senator şi cinci de deputat, a fost îndeplinit.

”Domnul Ioan Stan i-a încredinţat pe cei prezenţi de disponibilitatea parlamentarilor social-democraţi suceveni de a se implica în rezolvarea tuturor problemelor comunităţilor locale şi a exprimat, încă o dată, intenţia de colaborare cu reprezentanţii Consiliului Judeţean, intenţie care, din păcate, este încă unilaterală”, se mai arată în comunicatul semnat de Alexandru Rădulescu, purtător de cuvânt al PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilieri locali daţi afară din PSD, organizaţii dizolvate, primarul din Mălini propus pentru excludere.
 Vizualizări articol: 6207 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 11 voturi
Consilieri locali daţi afară din PSD, organizaţii dizolvate, primarul din Mălini propus pentru excludere2.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei