Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 dec 2016 - Anul XXI, nr. 300 (6413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Morţi de sărbători

Două persoane şi-au pierdut viaţa în accidente produse în zilele de Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două persoane şi-au găsit sfârşitul după ce au fost victimele unor accidente petrecute în timpul zilelor de Crăciun. Primul eveniment rutier a avut loc în Noaptea de Ajun, pe un drum din comuna Satu Mare şi a curmat viaţa unei femei în vârstă de 60 de ani. Un tânăr de 18 ani, din comuna Dorneşti, aflat la volanul unui autoturism marca Suzuki, circula pe drumul judeţean 178B prin localitatea Satu Mare, în jurul orei 01.40. La un moment dat, pe un segment de drum drept, tânărul a intrat cu maşina în depăşirea unui alt autoturism care circula în faţa sa şi, pătrunzând pe contrasens, a acroşat cu laterala stânga faţă a maşinii o femeie în vârstă de 60 de ani, din municipiul Rădăuţi, care circula regulamentar pe partea stângă a drumului. Impactul a fost deosebit de violent, femeia pierzându-şi viaţa pe loc. Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cea de a doua zi de Crăciun, în jurul orei 10.05, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Suceava, ce conducea un autoturism Mercedes Benz pe E 85, în afara localităţii Buneşti, a pierdut controlul direcţiei din cauza faptului că a intrat cu viteză prea mare într-o curbă la stânga, maşina sa a atins acostamentul din partea dreaptă a drumului, după care a lovit glisiera de metal din partea dreaptă. De aici autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de circulaţie, moment în care a fost lovit în partea din spate de un autoturism VW Passat care circula regulamentar din sens invers, la volanul căruia se afla un bărbat de 40 ani, din municipiul Focşani. După impact ambele autoturisme au fost proiectate în şanţul aflat la marginea drumului, trei persoane fiind rănite: un copil de 14 ani, din comuna Petricani, judeţul Neamţ, un bărbat de 80 de ani, din municipiul Fălticeni, ambele victime din autoturismul Mercedes, şi o femeie de 60 de ani, din Focşani, pasageră în autoturismul VW. Toate cele trei victime au fost transportate cu ambulanţele la spital, bătrânul în vârstă de 80 de ani, aflat în starea cea mai gravă, fiind diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, şoc hipovolemic, ruptură renală dreapta, fractură închisă antebraţ stâng. Ambii conducători auto implicaţi în accident au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri şi li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. După câteva ore, în jurul orei 14.20, bătrânul de 80 de ani rănit în accident a murit pe un pat de spital.

În ambele cazuri poliţiştii au deschis pe numele şoferilor vinovaţi de producerea accidentelor câte un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două persoane şi-au pierdut viaţa în accidente produse în zilele de Crăciun.
 Vizualizări articol: 4284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două persoane şi-au pierdut viaţa în accidente produse în zilele de Crăciun5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei