Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 dec 2016 - Anul XXI, nr. 300 (6413)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vieţi pierdute

Accidentul provocat de tânărul care gonea cu un BMW s-a transformat în dublă tragedie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul din noaptea de 18 spre 19 decembrie, de la intrarea în municipiul Suceava dinspre Rădăuţi, când un autoturism BMW în care se aflau cinci tineri s-a răsturnat de mai multe ori, s-a transformat într-o dublă tragedie. Pe 24 decembrie, la Spitalul Judeţean Suceava a decedat şi Sebi George Caşoschi, care avea doar 20 de ani. Încă de la început medicii au fost extrem de rezervaţi în privinţa şanselor pasagerului din BMW, care avea grave leziuni intracraniene. Practic, tânărul a fost în comă după accident şi a fost menţinut în viaţă de aparate. Un alt tânăr care era pasager în BMW, Robert Păstru, în vârstă de 18 ani, a decedat la câteva ore după accident, din cauza multiplelor leziuni suferite.

La volanul BMW-ului se afla un tânăr de 20 de ani, Daniel Mândrilă, fără permis de conducere. Pentru a vă face o imagine completă cu privire la unde poate ajunge inconştienţa unor tineri, în acelaşi BMW se mai afla un frate al şoferului, Ştefan Mândrilă, care, la începutul acestui an, a provocat un alt accident mortal, tot cu un BMW. Atunci a murit Paul Mândrilă, în vârstă de 17 ani, frate cu Daniel şi Ştefan.

 

Un accident extrem de violent, care putea face şi mai multe victime

Revenind la accidentul din noaptea de 19 spre 20 decembrie, cei cinci tineri se întorceau de la Cajvana, unde fuseseră la o petrecere la care s-a consumat alcool.

Modul în care s-a produs accidentul spune totul despre viteza cu care rula BMW-ul.

Într-o curbă uşoară la dreapta, BMW-ul a fost scăpat de sub control şi a pătruns pe contrasens, unde a acroşat o bordură. În urma impactului cu bordura, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil de mai multe ori. BMW-ul a căzut şi peste capota unui VW Golf care circula regulamentar dinspre Suceava, ajungând în cele din urmă pe trotuar, răsturnat pe cupolă.

Echipajele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit patru tineri scoşi din BMW. Doi erau cei care aveau să moară, iar doi au scăpat cu leziuni uşoare.

Şoferul nu era la faţa locului. El a fugit pe jos, fiind găsit după mai bine de 12 ore în apartamentul prietenei sale.

 

Arestat pentru patru infracţiuni la regimul rutier

Daniel Mândrilă a fost pus sub acuzare pentru comiterea a patru infracţiuni la regimul rutier, una mai gravă ca alta: ucidere din culpă, vătămare din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Având în vedere toate acestea, procurorii au solicitat arestarea sa preventivă. Judecătoria Suceava a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Daniel Mândrilă. Astăzi, la Tribunalul Suceava se va judeca contestaţia acestuia, împotriva măsurii de arestare preventivă.  

Doi dintre fraţii Mândrilă au provocat în acest an două accidente în care au murit trei oameni.

Cel puţin în cazul accidentului de acum câteva zile, consecinţele puteau fi şi mai dramatice. Asta pentru că trei dintre cei cinci tineri din BMW au scăpat cu leziuni minore deşi maşina s-a răsturnat de mai multe ori, însă şi pentru că doi bărbaţi care erau în maşina lovită de BMW-ul care a „zburat” pe capota lor puteau să fie şi ei morţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidentul provocat de tânărul care gonea cu un BMW s-a transformat în dublă tragedie.
 Vizualizări articol: 11693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Accidentul provocat de tânărul care gonea cu un BMW s-a transformat în dublă tragedie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei