Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 dec 2016 - Anul XXI, nr. 299 (6412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

La Muzeul de Istorie a Bucovinei

Sute de suceveni au participat la „Noaptea cea mai lungă”, pe muzica Paulei Seling

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noaptea cea mai lungă - solstiţiul de iarnă - a fost sărbătorită de sute de suceveni la  Muzeul de Istorie a Bucovinei, care a organizat o serie de manifestări, încununate de un minunat concert de Crăciun al Paulei Seling.

”Noaptea cea mai lungă”, acţiune organizată de Muzeul de Istorie a Bucovinei şi Consiliul Judeţean Suceava în fiecare an în data de 22 decembrie, a început la ora 17.30, în Parcul Drapelului, de lângă Palatul Administrativ, cu tradiţionala cruce de lumânări ”Lumină pentru libertate”, lumânările fiind aprinse în memoria eroilor Revoluţiei din decembrie 1989.

De la ora 18.00, la Muzeul de Istorie a fost prezentat un medalion dedicat profesorului universitar dr. Mihai Iacobescu, expunerea fiind făcută de prof. univ. dr. Ştefan Purici. Mai mult, în intervalul orar 18.00-24.00, accesul a fost gratuit la Muzeul de Istorie, mulţi suceveni profitând de această ocazie pentru a admira interesantele expoziţii.

 

Surpriza de care a avut parte Paula Seling la Suceava

Cel mai aşteptat moment a fost concertul de Crăciun din Sala Media a Muzeului de Istorie, una dintre cele mai îndrăgite şi apreciate cântăreţe de pe meleagurile româneşti, Paula Seling, fiind invitatul special al evenimentului.

Prezenţa sa inedită, dar şi accesul gratuit pentru vizitarea muzeului au fost elemente de atracţie pentru sute de suceveni, care au venit să hoinărească din expoziţie în expoziţie, dar şi să urmărească spectacolul oferit.

Sala media a Muzeului de Istorie s-a dovedit a fi prea mică pentru numărul mare de doritori de participare la spectacol, care au ocupat toate cele 150 de scaune, iar o parte au urmărit concertul în picioare sau chiar pe jos, pe mochetă, în special copiii.

Pe lângă frumoasele colinde cu care Paula Seling ne încântă de sărbători, spectatorii au avut parte şi de o serie de interpretări ale celor mai cunoscute hituri ale solistei, “Acasă”, „Ploaie în luna lui Marte”, „Timpul”, dar şi „Promit”, la solicitarea specială a unei fetiţe din public, care şi-a făcut curaj să meargă să-i ceară asta.

Ultima melodie a serii a fost „Colindăm, colindăm”, specifică sărbătorilor de iarnă, care a fost cântată împreună cu publicul din sală.

La finalul concertului Paula Seling a avut parte de o surpriză din partea fanilor ei suceveni, care au venit cu un tort cu artificii, cântându-i „La mulţi ani!”, cu anticipaţie, pentru că ziua ei este pe 25 decembrie, adică chiar de Crăciun.

Pe lângă alegerea extrem de inspirată a artistei/artiştilor care au susţinut concertul de la „Noaptea cea mai lungă”, Paula Seling venind cu întreaga sa trupă de pricepuţi muzicieni, trebuie remarcată şi sonorizarea foarte bună a spectacolului, care s-a auzit foarte bine nu doar în sală, ci şi pe culoarele Muzeului de Istorie, unde mulţi alţi vizitatori îşi purtau paşii acompaniaţi de muzica ei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de suceveni au participat la „Noaptea cea mai lungă”, pe muzica Paulei Seling.
 Vizualizări articol: 2480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de suceveni au participat la „Noaptea cea mai lungă”, pe muzica Paulei Seling0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei