Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 dec 2016 - Anul XXI, nr. 287 (6400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

„Săptămâna legumelor și fructelor donate”

Elevii de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldoviţa, în vizită la Centrul de bătrâni din Bogdănești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Liceul Tehnologic ”Vasile Cocea”din Moldoviţa s-a creat o tradiţie de câţiva ani ca în luna noiembrie, în cadrul campaniei sociale ”Săptămâna legumelor și fructelor donate”, din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC), elevii şi profesorii să aducă un strop de bucurie în sufletele unor persoane aflate în dificultate. De această dată, elevii de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldoviţa au fost în vizită la Centrul de bătrâni din Bogdănești. Timp de o săptămână, profesori, elevi, părinţi, bunici, agenţi economici precum și alte instituţii din localitate au donat alimente (ulei, zahăr, orez, făină, fidea, sare, conserve etc.), legume, fructe, dar și preparate din legume și fructe (dulceţuri, compoturi, zacuscă, tocană), produse de igienă, medicamente și bani. Toate produsele au ajuns la cei aproximativ 140 de bătrâni de la Centrul de bătrâni din Bogdănești, unde „donatorii” au fost întâmpinaţi cu drag de părintele Gheorghe Loghinoaia. La nivelul Liceului Tehnologic „Vasile Cocea”, activitatea face parte din proiectul educaţional de voluntariat ”Privește, ajută, simte!”, coordonat de prof. Diana Priscorneac, director adjunct, prof. Georgeta Iliesi, consilier educativ, și Livia Bilţan, consilier școlar. Iniţiatorii acţiunii umanitare vor să le mulţumească din suflet elevilor care s-au implicat în organizarea acestei activităţi, precum și cadrelor didactice (care au fost multe şi nu pot fi toate enumerate), Parohiei ”Adormirea Maicii Domnului”, părintelui Adrian Goraș, Primăriei comunei Moldoviţa, primarului Traian Iliesi, Ocolului Silvic Moldoviţa, inginerului Georgel Zlei, precum și agenţilor economici, partenerii școlii în derularea acestei activităţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldoviţa, în vizită la Centrul de bătrâni din Bogdănești.
 Vizualizări articol: 3049 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldoviţa, în vizită la Centrul de bătrâni din Bogdănești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei