Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 dec 2016 - Anul XXI, nr. 285 (6398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În weekend

Târguri de cadouri, atelier de creaţie şi spectacol caritabil, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Suceava le oferă clienţilor prilejul de a se bucura de evenimente aparte. Târguri care să îi ajute în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, atelier de creaţie pentru prichindei şi spectacol caritabil sunt propunerile pentru sfârşitul de săptămână. În plus, cumpărăturile din Iulius Mall oferă şansa câştigării unor premii mult visate.

Începând de vineri, 9 decembrie, la parterul Iulius Mall Suceava se instalează ediţii de Crăciun ale târgurilor Bag Expo şi Expomineralia. Până pe 23 decembrie, cei aflaţi în căutarea unor cadouri inspirate pentru persoanele dragi au posibilitatea de a alege accesorii în tendinţe şi bijuterii din pietre preţioase şi semipreţioase. Bag Expo propune peste 6.000 de genţi, care vor face fericite orice doamne sau domnişoare. Propuneri sunt şi pentru domni, precum: portofele, borsete, curele şi altele. Totodată, clienţii care vor să ofere zâmbete printr-o bijuterie personalizată sunt invitaţi, în aceeaşi perioadă, să viziteze secţiunea de workshop a Expomineralia. Târgul reuneşte zeci de mii de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase.

 

Târgul Handmade

De vineri până duminică, în perioada 9-11 decembrie, Iulius Mall găzduieşte Târgul Handmade. Clienţii vor găsi idei inspirate de cadouri unicat, lucrate cu migală şi pricepere. Bijuterii felurite, accesorii pentru păr, piese vestimentare croşetate sau din materiale diferite, decoraţiuni de Crăciun, tablouri, cutii pentru podoabe, cosmetice naturale şi nu numai pot fi alese de la expozanţii creativi.

Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiştii Creativ & Deco îi vor învăţa pe copii cum să realizeze cele mai frumoase coroniţe de Crăciun. Iulius Mall pune la dispoziţia micilor artişti toate materialele necesare, iar ornamentele realizate le vor fi oferite cadou. Astfel, cei mici îi vor demonstra Moşului cât de cuminţi sunt şi îl vor surprinde cu decoraţiuni deosebite.

 

Spectacolul caritabil „Din suflet pentru inimi”

Tot sâmbătă, organizaţia studenţească „Clubul de Marketing” va organiza, pe scena de la etajul Iulius Mall Suceava, de la ora 17.00, spectacolul caritabil „Din suflet pentru inimi”. Evenimentul oferă tinerilor oportunitatea de a se afirma prin talentul lor, scopul fiind de a strânge donaţii pentru o liceană care provine dintr-o familie cu probleme financiare.

De la ora 18.00, clienţii Iulius Mall primesc invitaţie la dans. Lecţiile ritmate se desfăşoară la parterul mallului, iar doritorii se pot antrena pentru petrecerile de sărbători, învăţând de la specialiştii Salsa Family să danseze salsa, bachata şi merengue.

În aşteptarea sărbătorilor, cei care cumpără din Iulius Mall în valoare de minimum 100 de lei şi vin la Centrul Info cu bonurile se pot înscrie în tombola specială a iernii. În fiecare zi, primii 238 de participanţi vor fi răsplătiţi cu daruri instant: vouchere la Atlantis Gold, sesiuni de înfrumuseţare la Salon AdriaStyl sau Barbershop, pachete cu produse cosmetice de la Help Net, cozonaci pufoşi şi delicioşi, sticle de vin, căni cu motive de iarnă, dulciuri din ciocolată şi băuturi răcoritoare. Zilnic, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unei camere foto video 360˚. Marii câştigători vor fi anunţaţi în urma extragerilor din 11, 18 şi 23 decembrie şi vor câştiga câte un iPhone 7 şi un smartwach Apple.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târguri de cadouri, atelier de creaţie şi spectacol caritabil, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târguri de cadouri, atelier de creaţie şi spectacol caritabil, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei