Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2016 - Anul XXI, nr. 281 (6394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sfârşit tragic

O bătrână şi-a pierdut viaţa într-un incendiu, după ce a încercat să aprindă focul în sobă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O bătrână de 94 de ani din comuna Drăgoieşti şi-a găsit sfârşitul marţi dimineaţă, după ce a încercat să aprindă focul în sobă. Nonagenara locuia singură şi în jurul orei 08.00 a încercat să aprindă câteva hârtii, pentru a porni focul în plită. Flăcările au cuprins cel mai probabil hainele de pe ea şi apoi lucrurile din jur, incendiul extinzându-se rapid la întreaga locuinţă. Un trecător a zărit fumul ieşind din interiorul casei şi a dat alarma, sunând la 112. Până la sosirea pompierilor, vecinii împreună cu fiul femeii au încercat să intre în interior, pentru a o salva pe cea rămasă captivă între flăcări. Trei autospeciale de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Suceava şi pompieri de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din comunele Drăgoieşti şi Ciprian Porumbescu s-au luptat câteva ore cu focul dezlănţuit. La sosirea pompierilor flăcările cuprinseseră întreaga casă cu parter şi etaj, construită din lemn şi acoperită cu tablă, existând pericolul de propagare a incendiului la o şură şi o locuinţă învecinată, aflate la mică distanţă de focarul incendiului. Purtătorul de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, plutonierul adjutant Alin Găleată, ne-a relatat de la faţa locului:

”Am intervenit la faţa locului cu trei autospeciale, iar la sosirea noastră, casa cu parter plus etaj ardea în totalitate, fiind o construcţie din lemn, iar în interior am avut informaţia că s-ar afla o persoană. Din nefericire această informaţie s-a confirmat, iar într-una din camere am găsit trupul unei femei de 94 de ani, carbonizat.”

La finalul intervenţiei pompierii au scos dintr-una din camere trupul carbonizat al Domnicăi Popescu, bătrâna căzută pradă flăcărilor. Pagubele produse în urma vâlvătăii au fost mari, fiind distrusă locuinţa pe o suprafaţă de 180 de metri pătraţi împreună cu mobilierul, aparatura electrocasnică, hainele şi toate actele familiei, valoarea bunurilor distruse fiind estimată la circa 100.000 de lei. Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului flacăra izbucnită în momentul aprinderii focului de către bătrână. Femeia locuia singură de mulţi ani, într-o casă proaspăt renovată de fiul acesteia. Pagubele sunt cu atât mai mari cu cât casa era proaspăt izolată şi avea instalaţie termică nouă, însă nu avea nici un fel de asigurare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână şi-a pierdut viaţa într-un incendiu, după ce a încercat să aprindă focul în sobă.
 Vizualizări articol: 5512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O bătrână şi-a pierdut viaţa într-un incendiu, după ce a încercat să aprindă focul în sobă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei