Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2016 - Anul XXI, nr. 279 (6392)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

”Instruire”

Peste 120 de copii de grădiniță au absolvit cursul de “Mici Detectivi”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 120 de copii cu vârste cuprinse între patru și şase ani de la Grădinița cu Program Prelungit “Așchiuță” din Municipiul Suceava au participat la cursurile de “Mici Detectivi”. Timp de două săptămâni ei au fost ”instruiți” de polițiștii de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava. Conduita precum atitudinea preventivă a tinerilor, dobândită în urma celor două săptămâni de acţiuni de informare organizate în parteneriat de poliţişti şi educatori, creează premisele dezvoltării unor tineri responsabili, care să crească, să se joace şi să înveţe în condiţii de deplină siguranţă. Prin limbajul lor simplu, dar atât de sincer, au arătat că ştiu ce înseamnă respectul faţă de colegi, de ce nu e bine să fii agresiv şi care sunt urmările unui comportament violent. Copiii și-au folosit imaginația și au stilizat semnele rutiere, au surprins imagini relevante legate de siguranţa stradală şi au răspuns la întrebări şi ghicitori cu tematică rutieră.

După două săptămâni de ”instruire”, copiii au dat examenul final în cadrul unei acțiuni interactive la sediul grădiniței. Comisia de evaluare formată din polițiști și cadre didactice a fost impresionată de numărul mare de cunoștințe ale micilor detectivi. Pentru a obține titlul de “Mic Detectiv”, copiii au trebuit să răspundă la întrebări din domenii precum siguranța rutieră, siguranța fizică și siguranța patrimonială. În urma acțiunii reușite, cei 120 de copii merită titlul de “Mici Detectivi”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 120 de copii de grădiniță au absolvit cursul de “Mici Detectivi”.
 Vizualizări articol: 1492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 120 de copii de grădiniță au absolvit cursul de “Mici Detectivi”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată libaneză cu pătrunjel (de post) Denumirea originală a acestui fel de mâncare simplă cu bulgur este ”tabbouleh” şi chiar dacă este un preparat libanez, în perioada de post este la mare căutare în restaurantele de pe la noi. Motivul este simplu: e o... Citeşte