Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 nov 2016 - Anul XXI, nr. 277 (6390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Black Friday Friends

Trei zile cu reduceri de până la 80%, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava îi aşteaptă pe suceveni, alături de cei mai buni prieteni, să se bucure de un întreg weekend cu sesiuni de shopping la reduceri de până la 80%. Sâmbătă, 26 noiembrie, cei prezenţi la cumpărături se vor bucura de un concert susţinut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani. Anul acesta, Best Friends Forever se transformă în Black Friday Friends. De vineri până duminică, în perioada 25-27 noiembrie, este Black Friday Friends la Iulius Mall Suceava, cu reduceri de până la 80%.

Catalogul complet poate fi consultat pe site-ul Iulius Mall Suceava, care îi aşteaptă pe vizitatori într-o nouă versiune, în ton cu stilul activ şi modern al clienţilor săi. În plus, în fiecare dintre cele trei zile, primii 450 de clienţi care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei şi merg la Centrul Info vor fi răsplătiţi cu premii instant, pentru a fi împărţite cu prietenul care îi însoţeşte la shopping: sesiuni de shopping în valoare de 100 de lei în magazinele Iulius Mall, vouchere pentru bijuteriile Atlantis Gold, invitaţii duble la film, meniuri pentru două persoane în food court, vouchere pentru două cafele şi băuturi răcoritoare.

 

Oferte greu de refuzat

Pentru cei care îmbină pasiunea pentru cumpărături cu cea pentru muzică, Iulius Mall Suceava lansează invitaţia la concertul susţinut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani. Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 19.00, instrumentiştii îi vor acompania pe clienţi cu fragmente celebre din muzică de film. O vizită în acest weekend la Iulius Mall vă va ajuta să vă completaţi garderoba cu ţinute la reduceri de până la 70%. De pe lista ofertelor nu lipsesc articolele H&M, C&A, Motivi, Pimkie, Terranova, Kenvelo, Nichi Cristina Nichita, Steilmann, Seroussi, Bigotti şi multe altele. Cei care adoptă un stil sportiv vor găsi echipamentul perfect la Intersport, la preţuri mai mici cu până la 50%, sau la Adidas, unde promoţiile sunt de până la 30%.

Şi pentru prichindei vor fi discounturi speciale, de până la 70%. Acum e momentul să vă pregătiţi pentru sezonul rece, pentru că la Iulius Mall puteţi găsi reduceri de până la 70%. Nu trebuie să rataţi magazinele Salamander, CCC şi Medea. Reprezentanţii Iulius Mall Suceava au spus că „Black Friday Friends este prilejul perfect pentru a completa colecţia de cosmetice cu noi achiziţii, la preţuri cu până la 50% mai mici, de la brandurile specializate. Surprize sunt disponibile şi pentru cei care pun accent în garderoba lor pe detalii cu personalitate, în magazinele de bijuterii şi accesorii”.

Dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decoraţiuni şi articole pentru casă, atunci veţi găsi la Iulius Mall discounturi de nerefuzat, în magazinele de profil. La Flanco, reducerile vor fi pe bandă rulantă, până la 80%. În plus, promoţii vor fi disponibile şi pentru servicii. Ispititoare vor fi şi ofertele pregătite de restaurantele din food court şi cafenelele din Iulius Mall Suceava. Catalogul complet poate fi accesat pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei zile cu reduceri de până la 80%, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 3943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trei zile cu reduceri de până la 80%, la Iulius Mall Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei