Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 nov 2016 - Anul XXI, nr. 277 (6390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tentativă de omor

Doi indivizi, tată şi fiu, trimişi în judecată după ce au snopit în bătaie doi bărbaţi şi i-au ameninţat pe cunoscuţii acestora

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi indivizi din cartierul sucevean Iţcani au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, după ce în urmă cu aproape două luni au snopit în bătaie doi bărbaţi în zona Gării Iţcani din municipiu. În urma probatoriului întocmit de procurori, a fost trimis în judecată inculpatul Marius Ilie Marcu pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi inculpatul minor S.G.M.C. pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, ambii fiind cercetaţi în stare de libertate.

 

Loviţi cu bestialitate

În cadrul probatoriului administrat de procurori, aceştia au relatat circumstanţele în care au avut loc agresiunile asupra celor doi bărbaţi. Totul s-a petrecut în zona unui restaurant situat în apropierea Gării Iţcani, la data de 2 octombrie 2016. În acea zi, în jurul orei 16.00, inculpatul Marius Ilie Marcu s-a deplasat în zona restaurantului de lângă gară, unde a început să consume băuturi alcoolice. Cercetările întreprinse de poliţişti sub îndrumarea procurorilor au stabilit că, după câteva ore în care a consumat alcool, inculpatul a ajuns în stare avansată de ebrietate, timp în care la masa lui a ajuns şi fiul minor al acestuia. La o altă masă de pe terasa restaurantului se aflau mai multe persoane, care petreceau în linişte. În jurul orelor 18:45 inculpatul Marius Ilie Marcu a observat că la mică distanţă de restaurant, în parcare, se afla un bărbat lângă un autoturism. La un moment dat inculpatul s-a ridicat brusc de la masă şi s-a deplasat către acesta, solicitându-i să-l transporte acasă cu maşina, la aproximativ un kilometru distanţă. Văzându-l în stare de ebrietate, bărbatul a refuzat să-l ducă spre casă cu maşina pe inculpat, sugerându-i să ia un taxi. După ce a parcurs câţiva paşi spre casă, Marius Ilie Marcu s-a întors spre locul unde rămăsese bărbatul cu autoturismul şi fără nici un motiv a început să îi dea acestuia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului, în urma loviturilor puternice bărbatul prăbuşindu-se pe şosea.

 

Un bărbat aflat la masa apropiată a încercat să-i dea o mână de ajutor celui lovit, fiind tăiat cu un cuţit

Văzând întregul incident de pe terasa restaurantului, un alt bărbat s-a ridicat de la masă şi s-a deplasat în fugă spre cele două persoane, cerându-i lui Marius Ilie Marcu să înceteze violenţele. Enervat de această intervenţie şi totodată aflat într-o stare avansată de ebrietate, inculpatul Marius Ilie Marcu a scos din buzunar un cuţit cu care s-a năpustit asupra sa cu intenţia de a-l lovi. Cercetările au arătat că victima a încercat să fugă din calea bărbatului băut şi agresiv, însă a fost urmărită în fugă de acesta, prinsă şi apoi lovită cu un cuţit în  braţul stâng şi în abdomen.

După producerea acestor tăieturi care, conform legiştilor, vizau zone vitale însă nu au avut efectul scontat din cauza mişcărilor de apărare ale bărbatului agresat, de acesta s-a apropiat fiul agresorului, care l-a lovit cu o bâtă în piept, iar după prăbuşirea lui pe asfalt, i-a aplicat mai multe lovituri cu picioarele. În acest timp, de la masa de la care intervenise bărbatul s-au ridicat şi celelalte persoane, care i-au cerut lui Marius Ilie Marcu să se liniştească, însă acesta a început să le ameninţe cu cuţitul, acestea fiind nevoite să se refugieze în interiorul restaurantului şi să solicite sprijinul poliţiştilor.

 

În urma violenţei de care au dat dovadă cei doi indivizi, doi bărbaţi au ajuns în stare gravă la spital

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi în stare gravă cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, unde li s-a acordat asistenţă medicală. Conform concluziilor cuprinse în certificatul medico-legal întocmit de medicul legist,  primul bărbat dintre cei agresaţi s-a ales cu excoriaţii, echimoze şi tumefacţie, produse prin lovirea cu un obiect contondent, urmate de cădere pe asfalt. Aceste leziuni au necesitat un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Celei de-a două victime a incidentului i-au fost produse echimoze care necesită pentru vindecare2-3 zile de îngrijiri medicale. De asemenea i-au fost produse excoriaţii la nivelul braţului stâng şi mâinii drepte, care au avut nevoie de 3-5 zile de îngrijiri medicale, precum şi o plagă înţepată la nivelul abdomenului, care a necesitat un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Dosarul deschis pe numele celor doi agresori a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi indivizi, tată şi fiu, trimişi în judecată după ce au snopit în bătaie doi bărbaţi şi i-au ameninţat pe cunoscuţii acestora.
 Vizualizări articol: 3170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi indivizi, tată şi fiu, trimişi în judecată după ce au snopit în bătaie doi bărbaţi şi i-au ameninţat pe cunoscuţii acestora5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei