Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 nov 2016 - Anul XXI, nr. 270 (6383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Șoferiţa nervoasă care a rupt un ştergător şi o oglindă a fost identificată de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Femeia care a rupt un ştergător şi oglinda unui autoturism, supărată că a avut de făcut manevre multiple pentru a ieşi cu maşina sa printre alte două autovehicule, a fost identificată de poliţişti şi s-a ales cu un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere. Imaginile cu femeia care provoacă intenţionat distrugerile la maşina unui sucevean au stârnit un adevărat val de indignare. Poliţia a precizat că femeia de la volanul maşinii VW, o tânără în vârstă de 32 de ani, din municipiul Suceava, a declarat că regretă fapta comisă şi s-a arătat dispusă să despăgubească persoana vătămată. În aceste condiţii, foarte probabil, dosarul penal pentru distrugere va fi închis cu soluţie de neîncepere a urmăririi penale.

Scenele care au stârnit indignarea au fost filmate înparcarea magazinului Albina, în cartierul George Enescu. În imagini se vede cum o femeie aflată la volanul unui autoturism VW încerca să iasă pe strada Zorilor, dintr-o zonă în care de altfel nici nu avea ce căuta cu maşina. Aceasta face multiple manevre pentru a trece printre două maşini parcate, deşi se observă limpede că era loc suficient chiar şi pentru un şofer începător. Supărată pe autoturismul care i-a stat în cale, femeia a făcut un gest care i-a şocat pe trecători: a coborât din maşină şi a rupt un ştergător şi o oglindă de la Opelul care a deranjat-o.

În urma apariţiei imaginilor video în mass-media, Poliţia a anunţat că a primit o sesizare de la proprietarul maşinii căreia i s-au provocat distrugeri, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Moara. După ce au efectuat verificări în baza de date, poliţiştii au aflat că autoturismul VW din care a coborât tânăra care a provocat intenţionat avariile este înregistrat pe o firmă, iar după discuţii cu administratorul s-a stabilit că la volan a fost o tânără în vârstă de 32 de ani, din Suceava.

Autoarea distrugerii şi păgubitul au fost invitaţi, ieri, pentru  mediere, la sediul Poliţiei municipiului Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferiţa nervoasă care a rupt un ştergător şi o oglindă a fost identificată de poliţie.
 Vizualizări articol: 11282 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 8 voturi
Șoferiţa nervoasă care a rupt un ştergător şi o oglindă a fost identificată de poliţie4.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Solutia: trimis de
(17 nov 2016, 11:49:21
rupta si ea cu bataia
2.   Bancuri trimis de
(17 nov 2016, 12:34:29
bine ma , ca filmati din astea in loc sa puneti mintea( cea de pe urma ) si mana sa ajutati persoana in cauza sa iasa din situatie.
3.   Oare parintii ei stiu? trimis de
(17 nov 2016, 18:32:09
ca fata lor e bolnava si a luat permisu cu  ☭ ?proasta nici macar nu stie ce masina conduce ..ce inseamna sa dai cu.. curu stanga dreapta...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei