Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 nov 2016 - Anul XXI, nr. 270 (6383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Încă patru arestări în cazul grupării de proxeneţi de pe „axa” Suceava – Atena

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă şapte inculpaţi au fost arestaţi în lipsă, pe 15 noiembrie, la propunerea procurorilor DIICOT Suceava, în dosarul în care sunt vizaţi membri a patru grupări care sunt acuzaţi că au pus la cale o afacere ilegală, prin care tinere femei, o parte minore, au fost exploatate sexual, atât în România, cât şi în capitala Greciei – Atena. Patru dintre cei cu mandate de arestare în lipsă au fost identificaţi şi au ajuns şi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Este vorba de Daniel Fandache, în vârstă de 38 de ani, din Dumbrăveni, Vasile Remus Ganea, de 24 de ani, Andreea Zabela Alexandru, de 22 de ani, şi Edison Ilie, în vârstă de 24 de ani, ultimii trei din judeţul Prahova. Suceveanul Daniel Fandache a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunilor de „constituirea unui grup infracţional organizat, în modalitatea de constituire şi iniţiere sub orice formă a unui astfel de grup” şi „trafic de minori”. Bărbatul este acuzat că era unul din capii grupării care a acţionat în Suceava şi apoi şi-a dezvoltat afacerea la Atena. Mai exact, din datele procurorilor DIICOT rezultă că Fandache avea rolul de a prelua fetele în Grecia, unde le adăpostea şi exploata sexual prin obligare la practicarea prostituţiei în bordeluri.

Faţă de alţi nouă inculpaţi din acest dosar s-a stabilit măsura arestului preventiv încă de săptămâna trecută, imediat după percheziţiile efectuate de procurorii DIICOT Suceava în dimineaţa zilei de 7 noiembrie 2016.

Inculpaţii, peste 20, bărbaţi şi femei, sunt acuzaţi că au exploatat sexual fete în Suceava, Prahova, Buzău, dar şi în capitala Greciei - Atena. Cele patru grupări au acţionat în intervalul 2014-2016, iar la un moment au interacţionat între ele. Principala grupare acţiona pe filiera Suceava-Atena. Anchetatorii au identificat 14 victime, din care şapte minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani. Fetele erau ademenite cu câştiguri mari în timp scurt, cu false locuri de muncă în capitala Greciei ori prin metoda „LoverBoy”, fiind un soi de iubite ale proxeneţilor, care însă în realitate se foloseau de sentimente fetelor pentru a le exploata sexual. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă patru arestări în cazul grupării de proxeneţi de pe „axa” Suceava – Atena.
 Vizualizări articol: 4073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă patru arestări în cazul grupării de proxeneţi de pe „axa” Suceava – Atena0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei