Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 nov 2016 - Anul XXI, nr. 270 (6383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Black Friday

Energie electrică la preţuri foarte avantajoase prin oferta E.ON Lite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Evenimentul Black Friday din acest an vine cu o ofertă specială din partea E.ON Energie România, care aduce, în premieră pe eMAG.ro, 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică pentru care, timp de 6 luni, factura este zero. E.ON Lite este destinat consumatorilor casnici, iar contractul de furnizare de energie electrică va fi încheiat pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire. După perioada de gratuitate de o jumătate de an, clienţii vor beneficia de un preţ special de furnizare (de 0,19 lei/kWh), în această perioadă având astfel posibilitatea de a economisi sume importante la plata facturilor. Oferta E.ON Lite poate fi accesată în ziua de 18 noiembrie de pe platforma eMAG.ro, clienţii urmând să fie contactaţi (începând din data de 21 noiembrie până pe 9 decembrie a.c.) de consultanţii E.ON pentru încheierea, prin telefon, a contractelor de furnizare.

Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România, a declarat: „Ne-am dorit să venim cu ceva nou şi să fim prezenţi în locurile preferate de clienţi, şi de aceea ne-am orientat spre eMAG.ro – partenerul nostru în acest proiect. Dorim să fim promotori în ceea ce priveşte simplificarea procesului de cumpărare de pachete de utilităţi, dar şi în ceea ce priveşte conştientizarea consumatorilor casnici privind posibilitatea schimbării furnizorului”. Prin intermediul pachetului promoţional de energie E.ON Lite, clienţii beneficiază de un cont personal pe platforma E.ON Myline, activat automat, dar şi de factură electronică şi informări prin e-mail privind facturile de energie electrică, precum şi alte informaţii de interes.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Energie electrică la preţuri foarte avantajoase prin oferta E.ON Lite.
 Vizualizări articol: 4719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Energie electrică la preţuri foarte avantajoase prin oferta E.ON Lite1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei