Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 nov 2016 - Anul XXI, nr. 268 (6381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Piesa de teatru „Oscar şi Tanti Roz”, în regia lui Ion Sapdaru, pe scena USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava (USV) organizează un spectacol de teatru deosebit - „Oscar şi Tanti Roz" - pus în scenă de actorii Teatrului „Jean Bart" Tulcea. Evenimentul va avea loc joi, 17 noiembrie, în Auditorium "Joseph Schmidt" al USV. Preţul unui bilet este de 20 de lei sau 10 lei pentru elevi şi studenţi.

Din distribuţie fac parte Alecsandru Dunaev, Oana – Lavinia Pisaroglu, Irina Naum, Costel Zamfir, Cristi Naum, Gabriela Ciolacu, Mihai Galatan, Nicoleta Lungu.
Biletele se pot achiziţiona de luni până vineri, de la Observatorul Astronomic, în intervalul orar 10:00-12:00.
Pentru mai multe informaţii îi puteţi contacta pe organizatori pe pagina de Facebook - Casa de Cultură a Studenţilor Suceavasau la telefon 0752 092 606.

Potrivit organizatorilor, „Oscar şi Tanti Roz" este o adaptare după romanul cu acelaşi titlu al lui Eric – Emmanuel Schmitt, regia fiind semnată de Ion Sapdaru. Oscar este un copil de doar 10 ani, care, din cauza unei boli grave, trăieşte într-un spital. Băiatul suferă de leucemie, boală ce-l va conduce spre moartea inevitabilă. El duce un „război“ inocent şi pătimaş împotriva tuturor. Singura persoană pe care o acceptă şi o apreciază de la bun început este Tanti Roz. Această bătrână infirmieră câştigă încrederea băiatului, surprinzându-l mereu cu poveşti moderne, care sunt adevărate istorisiri de viaţă, în care nici binele, nici răul nu câştigă.
Tanti Roz îi sugerează copilului ideea de a trăi fiecare zi de parcă ar fi zece ani şi doreşte să îl înveţe să îi scrie lui Dumnezeu pentru a nu se simţi atât de singur. Oscar ajunge să-şi trăiască adolescenţa alături de prietenii din spital, să-şi întâlnească prima iubire, cu care se şi căsătoreşte, să piardă iubirea care i-a oferit atâta entuziasm şi euforie, iar, în cele din urmă, să regăsească dragostea la apusul unei vieţi ca o lumânare, care arde la ambele capete.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Piesa de teatru „Oscar şi Tanti Roz”, în regia lui Ion Sapdaru, pe scena USV.
 Vizualizări articol: 1985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piesa de teatru „Oscar şi Tanti Roz”, în regia lui Ion Sapdaru, pe scena USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei