Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 nov 2016 - Anul XXI, nr. 268 (6381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În pragul iernii

Două incendii au produs pagube importante şi au lăsat o familie fără locuinţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două incendii izbucnite în ultimele două zile au produs pagube mari proprietarilor şi au lăsat o familie fără acoperiş deasupra capului.

Primul a avut loc duminică dimineaţă în gospodăria unor bătrâni din comuna Forăşti şi a distrus în totalitate bucătăria, făcând pagube importante. Focul a fost semnalat în jurul orei 10.15, când un sătean care a observat vâlvătaia a sunat la 112. La locul incendiului au ajuns la scurt timp pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni, alături de ei acţionând şi o autospecială din cadrul Primăriei Forăşti. După o oră de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat, iar în urma verificărilor făcute de pompieri, aceştia au stabilit cauza probabilă a incendiului ca fiind un scurtcircuit produs la un congelator. Flăcările au distrus în întregime o anexă a locuinţei, respectiv o bucătărie de vară şi obiectele casnice din interior, prejudiciul creat în urma incendiului fiind de circa 30.000 de lei. La faţa locului a fost nevoie de intervenţia echipajului unei ambulanţe, care a acordat îngrijiri medicale proprietarei, în vârstă de 74 de ani.

Luni la prânz, în jurul orei 12.00, pompierii suceveni au intervenit alături de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bosanci la localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la casa unei familii din localitate. La sosirea celor 3 autospeciale cu apă şi spumă ardea acoperişul casei, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare a focului şi la o gospodărie aflată în apropiere. Vâlvătaia a fost lichidată după o oră şi jumătate, însă focul a distrus cea mai mare parte din casa în care locuiau o femeie şi un copil. Au fost distruse acoperişul pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, aproape 25 de metri pătraţi din planşeul casei şi izolaţia exterioară din PVC, restul părţilor rămase în picioare fiind degradate. Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a flăcărilor efectul termic generat de coşul de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile. Cei doi, mamă şi fiu, au rămas fără un acoperiş deasupra capului în preajma iernii şi speră acum la un ajutor din partea comunităţii de oameni gospodari din comuna Bosanci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două incendii au produs pagube importante şi au lăsat o familie fără locuinţă.
 Vizualizări articol: 3466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două incendii au produs pagube importante şi au lăsat o familie fără locuinţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei