Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2016 - Anul XXI, nr. 267 (6380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În urma ninsorii

Cinci victime au ajuns la spital, după ce un autoturism a patinat pe zăpadă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci persoane au ajuns la spitalul din Fălticeni, în urma unui accident provocat de căderile de zăpadă de sâmbătă noaptea. Accidentul a avut loc pe un drum din localitatea Berchişeşti, duminică dimineaţa, în jurul orei 10.00. În timp ce conducea un autoturism marca Opel Zafira pe DN 2E dinspre Fălticeni spre Gura Humorului, un bărbat de 49 de ani, din comuna Cornu Luncii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga şi a vremii nefavorabile, respectiv ninsoare şi carosabil ud din cauza căderilor de zăpadă. Maşina a patinat şi a pătruns pe contrasens, ulterior derapând în afara şoselei şi intrând în şanţul de la marginea drumului.

În urma impactului produs, şoferul împreună cu ceilalţi patru ocupanţi ai maşinii au fost răniţi, la faţa locului ajungând mai multe ambulanţe care i-au transportat la spital. Şoferul de 49 de ani a ajuns la spital, fiind suspectat de o fractură de claviculă, iar soţia acestuia a suferit o contuzie toracică şi de umăr drept. De asemenea, au mai fost răniţi în urma accidentului un tânăr de 21 de ani, diagnosticat cu contuzie mână dreapta, contuzie forte toraco-abdominală, un tânăr de 17 ani cu excoriaţii la ambele mâini, precum şi o fetiţă de 10 ani, diagnosticată cu o contuzie lombară. Poliţiştii l-au verificat cu aparatul etilotest pe şoferul implicat în accident, rezultatul fiind negativ, şi a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face cel aflat la volan, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă, pe vreme de ninsoare şi carosabil acoperit cu apă. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci victime au ajuns la spital, după ce un autoturism a patinat pe zăpadă.
 Vizualizări articol: 2832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Cinci victime au ajuns la spital, după ce un autoturism a patinat pe zăpadă3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei