Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2016 - Anul XXI, nr. 267 (6380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spectacol

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani aduc la Suceava comedia „Tu eşti Dumnezeul meu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc miercuri, 23 noiembrie, la ora 18.00, piesa de teatru „Tu eşti Dumnezeul meu”, o comedie pusă în scenă de actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani. Piesa prezintă o poveste de iubire puţin obişnuită cu profunde implicaţii spirituale, o lecţie dură despre iubirea necondiţionată şi natura umană. Comedia este adaptată după textul dramatic ”Silvya” scris de Albert Ramsdell Gurney Jr.

Spectacolul a fost montat de regizorul ucrainean Ludmila Skripka, cunoscut în special în zona est-europeană. „Adaptarea Ludmilei Skripka prezintă povestea cu accente lirice dintre Greg, un funcţionar adâncit în rutină, şi o căţeluşă, Silvia, salvată pe aleile unui parc de o haită dezlănţuită. Între om şi animal se creează o legătură spirituală specială, o iubire necondiţionată care le schimbă vieţile, lor dar şi celor din jur. Ca orice poveste de iubire, este dramatică şi suferă din cauza opacităţii spirituale a celor din jur, a celor care nu au descoperit încă această formă de ataşament. Silvia nu este acceptată de Kate, soţia lui Greg, care la rândul său este considerat nebun de legat din cauza ataşamentului său faţă de căţeluşa adoptată”, au spus organizatorii. Preţul unui bilet este 20 de lei şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Pe 25 noiembrie, de la orele 09.00, 10.30 şi 12.00, pe scena suceveană se va juca piesa „Poveste de iarnă”, în interpretarea actorilor de la Teatrul „Şapte” Galaţi. Preţul unui bilet este 12 lei. Tot pe 25 noiembrie, de la ora 13.30, se va juca piesa „Popa Tanda”, cu actori ai Teatrului „Şapte” Galaţi, preţul unui bilet fiind 12 lei. Pe 12 decembrie, de la ora 19.00, iubitorii de colinde pot să opteze pentru spectacolul „Zăpezile de altădată”, concert susţinut de Fuego. Preţul unui bilet este 60 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani aduc la Suceava comedia „Tu eşti Dumnezeul meu”.
 Vizualizări articol: 1646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani aduc la Suceava comedia „Tu eşti Dumnezeul meu”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei