Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 nov 2016 - Anul XXI, nr. 262 (6375)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nereguli

Corpul de Control al primului-ministru, chemat pentru a verifica „activitatea infracţională” de la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatoarea liberală Steliana Miron s-a adresat premierului Dacian Cioloş de la microfonul Parlamentului pentru a-i solicita să trimită Corpul de Control din subordinea sa la Rădăuţi. Cererea a venit pe fondul unor nereguli pe care parlamentarul sucevean le-a constatat în derularea activităţii „infracţionale” de la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi.

„Municipiul Rădăuţi are un centru de refugiaţi pentru emigranţi, dar mai are o zonă de refugiaţi la SC Servicii Comunale SA, societate aflată dintotdeauna în administrarea directă a PSD, fiind şi sponsorul indirect al acestui partid. Pe lângă recordul naţional de îndatorare de 93%, pe lângă datorii la primărie de două ori mai mari decât cifra de afaceri, SC Servicii Comunale SA a făcut o achiziţie politică excepţională pentru binele PSD. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a găsit porţile deschise la SC Servicii Comunale SA şi s-a cocoţat director adjunct. Cu toate că este în conflict de interese, votează din postura de consilier judeţean alocarea de ajutoare financiare către SC Servicii Comunale SA”, a fost mesajul transmis de Steliana Miron.

Parlamentarul sucevean a mai spus că este peste puterea de înţelegere a unor oameni cu capul pe umeri să accepte afacerile dubioase care se petrec la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi.

„Faptul că Primăria Rădăuţi solicită ajutoare financiare pe fax Consiliului Judeţean Suceava arată un mod de lucru existent dincolo de orice prevedere legală. La SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, în perioada de precampanie şi campanie electorală la alegerile locale s-au emis circa 2.000 de facturi în zero prin care s-au şters toate datoriile pentru energia termică furnizată. Faptul că o societate care are ca unic acţionar Consiliul Local Rădăuţi se comportă doar pentru interesul imediat al membrilor PSD, în detrimentul rădăuţenilor, este pe cale să îngenuncheze un oraş întreg. Astăzi, fiecare rădăuţean are o datorie de circa o mie de euro prin SC Servicii Comunale SA, ceea ce este jignitor pentru populaţia oraşului”, a mai subliniat Steliana Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corpul de Control al primului-ministru, chemat pentru a verifica „activitatea infracţională” de la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 6711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 24 voturi
Corpul de Control al primului-ministru, chemat pentru a verifica „activitatea infracţională” de la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi4.5524

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei