Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2016 - Anul XXI, nr. 259 (6372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Casa de Cultură Suceava

„Mereu împreună schimbăm Destine”, concert caritabil în beneficiul copiilor orfani de la Podu Coşnei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc luni, 14 noiembrie, de la ora 18:00, un concert caritabil în beneficiul copiilor orfani de la Podu Coşnei, concert intitulat „Mereu împreună schimbăm Destine”. Spectacolul caritabil va fi susţinut de Brio Sonores, din Chişinău, câştigătorii ediţiei a IV-a a concursului „Românii au Talent”, în deschiderea cărora vor evolua Ansamblul „Kozaciok” din Bălcăuţi şi saxofonistul Cătălin Creţu.

Preţul unui bilet la concertul caritabil de pe 14 noiembrie costă 30 de lei şi se poate cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, pentru detalii doritorii putând să sune la numărul de telefon 0744 109 109.

 

Destine Broker de Asigurare, brokerul cel mai performant la nivelul judeţului Suceava, sponsorul principal al evenimentului

Evenimentul este organizat de Asociaţia ,,Mereu Împreună 2015", cu sprijinul Destine Broker de Asigurare Reasigurare, brokerul cel mai performant la nivelul judeţului Suceava, sponsorul principal, la care s-au adăugat şi alţi parteneri. Iulia Ionela Dragu, coordonatorul şi fondatorul turneului Brio Sonores, ne-a spus: ,,Cu mari emoţii şi cu sufletul mereu deschis pentru un oraş de care m-am îndrăgostit, mă întorc din nou pe scena din Suceava, acolo unde am mai salvat o viaţă, împreună cu suceveni inimoşi şi solidari. Vom cutreiera toată România şi vom schimba destine. Vreau să felicit un om care este un exemplu pentru societate. Este vorba despre Ştefan Puntea, directorul sucursalei Destine Broker de Asigurare Reasigurare din Suceava, care, împreună cu echipa lui şi Asociaţia Star, s-a implicat 100% în susţinerea acestui eveniment. Vom avea surprize şi vom împărţi emoţii. Vă aştept cu drag la un concert inedit”.

 

Copiii de la Podu Coşnei au nevoie de o centrală termică

Turneul Naţional ,,Mereu împreună schimbăm Destine", cu sprijinul interpreţilor din Chişinău, Brio Sonores, patru voci unice, va fi un succes la Suceava, iar beneficiarii acestui eveniment sunt copiii orfani de la Podu Coşnei. Iulia Ionela Dragu a mai adăugat că evenimentul ,,Mereu împreună schimbăm Destine" are menirea de a readuce zâmbete pe feţele copilaşilor orfani de la Podu Coşnei, „copii abandonați de care are grijă preotul Mihai Negrea, care în ciuda faptului că este grav bolnav şi dependent de un aparat de oxigen pe care îl poartă după dânsul, are grijă de copiii abandonați şi de mulţi bătrâni imobilizaţi la pat, cărora le trimite acasă mâncare caldă. Au multe lipsuri, dar prioritară este o centrală termică pe lemne, în momentul actual având o centrală improvizată”.

Părintele Mihai Negrea, cel care se îngrijeşte, din 2006, de Mănăstirea „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” - Podu Coşnei şi de copiii orfani şi copiii săraci, a devenit „peste noapte” tată pentru zeci de copii greu încercaţi de viaţă, fiind numit şi „părintele orfanilor”. Pentru mai multe date legate de organizarea evenimentului caritabil de pe 14 noiembrie puteţi suna la numerele de telefon 0786 565 470, 0742 604 749. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Mereu împreună schimbăm Destine”, concert caritabil în beneficiul copiilor orfani de la Podu Coşnei.
 Vizualizări articol: 2190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Mereu împreună schimbăm Destine”, concert caritabil în beneficiul copiilor orfani de la Podu Coşnei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei