Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 oct 2016 - Anul XXI, nr. 253 (6366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Ediţia a III-a

Elevii Școlii Nr.1 Suceava au sărbătorit o „toamnă de poveste”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru că toamna aproape se pregăteşte să-şi facă ieşirea de pe scena acestui an,

elevii şi profesorii Școlii Gimnaziale Nr. 1 Suceava au hotărât să sărbătorească acest anotimp printr-o suită de evenimente în care talentul, buna dispoziţie să se împletească cu spiritul de competitivitate şi fairplay.

„Toamnă de poveste” este proiectul ajuns la a III-a ediţie, care reuneşte competiţii şi  activităţi recreative, desfăşurate pe durata acestei săptămâni.

Cu siguranţă cel mai aşteptat şi atractiv eveniment în rândul elevilor mai mici îl reprezintă ”Caravana toamnei”, o paradă a costumelor inspirate de poveştile, culorile şi aromele acestui sezon.

Legume şi fructe, spiriduşi şi zâne graţioase, insecte şi animăluţe care mai de care mai zvăpăiate au forfotit pe holul instituţiei într-un spectacol plin de culoare, de zâmbete sincere, care a omagiat frumuseţea şi bogăţia anotimpului arămiu.

A fost un cadou frumos oferit elevilor mai mici de către organizatori, elevi care s-au bucurat de ingredientele unui spectacol minunat: cântece vesele şi antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare şi multă bucurie.

Dincolo de distracţie, caravana le-a pus copiilor în valoare spiritul creativ prin confecţionarea unor măşti şi costume de carnaval, tot mai elaborate şi mai spectaculoase de la ediţie la ediţie.

Despre întreg proiectul „Toamnă de poveste”, adjuncta instituţiei, Loredana Toma, a menţionat: „chiar dacă vremea nu este prietenoasă, elevii Școlii Nr. 1 Suceava doresc să-şi manifeste bucuria şi creativitatea prin intermediul proiectului <Toamnă de poveste>. Pentru că imaginaţia copiilor noştri este bogată, acest proiect are o paletă ofertantă de activităţi artistice. Sub atenta îndrumare a dascălilor noştri şi coordonaţi de prof. Maricica Andronache şi Mihaela Căpitan, copiii au decorat clasele, holul, parterul şcolii. Culori de toamnă pe şevalet au aşternut elevii noştri şi i-au premiat cu diplome profesorii Bogdan Luparu şi Cătălina Lucasevici. Au fost evidenţiate de către prof. Maria Ienache şi Crenguţa Grosar gândurile aşternute pe hârtie de cei mai inspiraţi dintre elevi. Și cum altfel s-ar putea încheia toamna de poveste dacă nu cu un carnaval de poveste coordonat de prof. Ștefania Domunco pe ritmuri propuse de Liliana Timofti”.

Evenimentul de final de proiect este dedicat elevilor de gimnaziu, care astăzi participă la întâlnirea „Ritmurile toamnei”, organizând sesiuni de karaoke, tombole şi momente de dans.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Școlii Nr.1 Suceava au sărbătorit o „toamnă de poveste”.
 Vizualizări articol: 2963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii Școlii Nr.1 Suceava au sărbătorit o „toamnă de poveste”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei