Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 oct 2016 - Anul XXI, nr. 251 (6364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Idilă terminată prost

Un bărbat s-a răzbunat pe fosta sa iubită dându-i foc la maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Dorna Candrenilor, s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere, sub acuzaţia că i-a dat foc maşinii unei tinere, fosta sa iubită. Bărbatul, care şi-a recunoscut fapte, a petrecut 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, după care ieri a fost lăsat în libertate, sub măsura controlului judiciar, având impuse mai multe obligaţii şi restricţii.

 

Varianta iniţială, a unui scurtcircuit, infirmată de ancheta ulterioară

În noaptea de 22 spre 23 octombrie, în jurul orei 3.50, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 despre faptul că în curtea unei case de pe strada Roşu din Vatra Dornei arde un autoturism. Bărbatul care a sunat la 112 era în trafic, la volanul unei maşini, şi a alertat-o totodată şi pe proprietara maşinii, o tânără în vârstă de 25 de ani. 

La faţa locului au ajuns pompierii de la Detaşamentul Vatra Dornei, care au stins incendiul. Maşina, o Skoda Fabia, a ars în proporţie de aproximativ 50%. Iniţial, în cadrul anchetei preliminare, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la compartimentul motor, la un conductor electric defect.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit însă indicii că autoturismul a fost incendiat pe dedesubt cu un material inflamabil.

Comisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: „Pe parcursul cercetării locului faptei, care a fost efectuată de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Vatra Dornei, cu ocazia examinării în detaliu a autoturismului au fost descoperite indicii cu privire la săvârşirea unei fapte intenţionate”.

 

Suspectul de incendiere, identificat în trafic, împreună cu un tânăr care s-a ales şi el cu dosar penal 

După ce au vorbit cu proprietara maşinii şi au coroborat mai multe informaţii, poliţiştii au plecat în căutarea suspectului. În dimineaţa zilei de 23 octombrie, un echipaj rutier a tras pe dreapta, pe raza comunei Dorna Candrenilor, un autoturism la volanul căruia era un tânăr de 29 de ani. În dreapta şoferului era Ionel Buzilă, în vârstă de 36 de ani, din Dorna Candrenilor, fostul iubit al proprietarei maşinii.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei şi audiaţi.

„Bărbatul de 36 de ani a recunoscut comiterea faptei de distrugere prin incendiere”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Cu dosar penal s-a ales şi tânărul de la volanul maşinii. Poliţiştii au consemnat în procesul verbal că acesta emana miros de alcool. Tânărul a refuzat însă să sufle în etilotest ori să-i fie recoltate probe biologice de sânge.

„Tânărului de 29 ani din municipiul Vatra Dornei i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, cercetările fiind continuate pentru a se stabili eventuala participaţie a acestuia şi la incendierea vehiculului”, se mai arată în comunicatul IPJ Suceava.

Anchetatorii bănuiesc că autorul s-a deplasat cu maşina tânărului la comiterea faptei, însă acesta neagă că are vreo legătură cu incendierea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat s-a răzbunat pe fosta sa iubită dându-i foc la maşină.
 Vizualizări articol: 2581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat s-a răzbunat pe fosta sa iubită dându-i foc la maşină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei