Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 oct 2016 - Anul XXI, nr. 251 (6364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri speciale

Autobuze TPL pentru cei care ies de la meciul Foresta – Steaua

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spectatorii meciului de fotbal Foresta – Steaua, programat pentru joi seara, de la ora 21.30, vor avea la dispoziţie, la ieşirea de pe Areni, mijloacele de transport public în comun ale TPL  Suceava. Pentru că finalul meciului va avea loc după ora de retragere la garaj a autobuzelor de transport în comun, conducerea TPL a decis ca o parte din acestea, la final de program, să aştepte încolonate fie în zona Policlinicii Areni, fie la Metro, de unde să plece în momentul în care încep să iasă spectatorii de pe stadion.

„Autobuzele vor circula înspre Burdujeni, estimăm că vom avea de preluat cel puţin 1.500 de călători. Cei care vin de departe cu siguranţă vor veni cu maşinile, dar dintre cei care stau în oraş, o mare parte vin pe jos sau cu mijloacele de transport în comun”, a spus administratorul TPL, Darie Romaniuc.

La finalul meciului, care se estimează a fi între 23.20 şi 24.00, în funcţie de prelungiri, de pe stadionul Areni vor pleca aproape 6.000 de persoane.

 

Toate autobuzele disponibile, scoase pe traseu miercuri şi joi

Măsuri speciale pentru transportul în comun din municipiul Suceava vor fi luate şi în zilele de miercuri şi joi, când, fiind sărbătoare, se aşteaptă un flux mult mai mare de călători, dar şi un trafic mai aglomerat.

„Scoatem pe traseu toate mijloacele de transport pe care le avem, autobuze şi microbuze, atât miercuri, cât şi joi, când se estimează valori mari de trafic”, a menţionat directorul TPL, Darie Romaniuc.

Numărul exact al autobuzelor care se vor afla pe trasee este greu de precizat, deoarece, din cauza uzurii considerabile – peste 900.000 de km parcurşi, defecţiuni mai mult sau mai puţin grave apar zilnic, ceea ce influenţează negativ parcul auto de care dispune societatea de transport în comun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autobuze TPL pentru cei care ies de la meciul Foresta – Steaua.
 Vizualizări articol: 3636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autobuze TPL pentru cei care ies de la meciul Foresta – Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei